'DOKTORE, NE MOGU VIŠE OVAKO!'

Srbina mučio glomazni penis od 24 centimetara pa ga smanjio


100posto
14.05.2017.19:00
Srbina mučio glomazni penis od 24 centimetara pa ga smanjio
Pixabay / Ilustracija

sažeto

Od problema prevelikog penisa pati 10 posto populacije u našem susjedstvu. Zoran M. (40) je jedan od njih, a nakon dugog promišljanja našao se na operacijskom stolu


100posto
14.05.2017.19:00

Svaki zdravstveni problem u vezi s penisom muškarcima donosi veliku patnju. Čak i kada je, vjerovali ili ne, taj muški organ prevelik!

Od tog poremećaja u vezi s veličinom penisa pati oko 10 posto muške populacije u Srbiji, a Zoran M. (40) je jedan od njih. Zajedno sa svojih 24 centimetara našao se na operacijskom stolu u jednoj srbijanskoj klinici.

Ekipa s portala Alo.rs je htjela tamo biti s njim. Prvo ih je odbio, a prije operacije se predomislio i pristao, no uz uvjet da mu se ne objavi prezime te ne fotografira lice.

"Penisi veličine preko 17 centimetara u erekciji često je ne mogu održati. Zoranov problem je što ima 24 centimetra. Sada radimo redukcijsku korporoplastiku. Otvaramo penis, rastavljamo ga na mokraćni kanal, tijelo i druge dijelove. Smanjit ćemo Zoranu kapacitet. Dobit će manji rezervoar krvi, čime se postiže čvrstina. Operacija će trajati oko sat vremena", rekao je prof. dr. Aleksandar Milošević tijekom operacije.

Dodao je kako će oporavak trajati do tri dana. Bavljenje sportom moguće je poslije sedam dana, a prvi seksualni odnos nakon 30 dana. Zoran je dobio i antibiotike kako bi se spriječila infekcija.

"Ne boli me ništa sada", bilo je prvo što je Zoran rekao poslije završene operacije, a već 24 sata kasnije je pušten na kućnu njegu. 

Srbija

operacija

penis

erekcija

urologija

newsletter

Prijavite se na Newsletter