OGLASIO SE HDZ-OV ŽUPAN TOMAŠEVIĆ

'Nisam udario suprugu, to je vidljivo iz medicinske dokumentacije, ali ispričavam se prijateljima iz HDZ-a'


Juraj Filipović
04.10.2017.21:20
'Nisam udario suprugu, to je vidljivo iz medicinske dokumentacije, ali ispričavam se prijateljima iz HDZ-a'
Cropix

sažeto

"Istinu o zbivanjima u mojoj obitelji znamo moja djeca, ja, pa i moja supruga unatoč onome što je izjavljivala. Žao mi je što je učinjena šteta našoj obitelji"


Juraj Filipović
04.10.2017.21:20

HDZ-ov župan Alojz Tomašević, koji je priveden utorak ujutro u policiju zbog sumnje da je pretukao ženu, oglasio se priopćenjem. Napominjemo da ga u javnosti nije bilo više od 24 sata, a nije se pojavljivao u obiteljskoj kući kao i na poslu.

"Poštovani,

u protekla dva dana o meni i o problema u mojoj obitelji u javnost su plasirane mnoge dezinformacije, te se ovim putem želim očitovati o svemu.

Prije svega osjećam potrebu da se ispričam hrvatskoj javnosti, a posebno žiteljima Požeško-slavonske županije čiji sam župan zbog mnoštva neistina o meni koje su u protekla dva dana objavljivane. Časnu dužnost na koju su me izabrali obnašao sam i dalje ću obnašati odgovorno, savjesno i predano.

Istina je da je i u mom braku bilo problema. No, bračne razmirice bile su isključivo verbalnog karaktera. Posljednja takva prepirka dogodila se prije dva dana, i nažalost pretvorila se u masovno širenje dezinformacija i krajnjih neistina prikazujući me kao nasilnika.

Odgovorno i s punom čašću tvrdim da nisam udario suprugu. Ta činjenica vidljiva je iz medicinske dokumentacije supruge nakon pregleda u Požeškoj bolnici. Očekivano cijelu situaciju pokušavaju iskoristiti u suprotnim političkim taborima potenciranjem neistina i dezinformacija te plasiranjem dodatnih. Njihov motiv moga blaćenja je isključivo plod dugogodišnje političke frustracije i izbornog gubitništva i njih istina ne zanima. 

Istinu o zbivanjima u mojoj obitelji znamo moja djeca, ja, pa i moja supruga unatoč onome što je izjavljivala. Žao mi je što je učinjena šteta našoj obitelji.

Ispričavam se svojim prijateljima iz Hrvatske demokratske zajednice jer se plasiranjem neistina i tendencioznim tumačenjima nastojalo naštetiti našoj stranci. Kako sam prethodno rekao neki pokušavaju manipulacijama i dezinformacijama postići ono što se ne mogu legalnim političkim putem", priopćio je.

Alojz Tomašević

obiteljsko nasilje

Požega

priopćenje

župan

Podijeli članak