orgije im više nisu zabavne

Nogometaši u klupskom baru i svlačionici imali su seks s djevojkom. Video je postao viralan, a onda je došlo do šokantnog obrata. Sada tvrde: 'Stvari su otišle predaleko'


Daniel Radman
04.10.2019.17:00
Nogometaši u klupskom baru i svlačionici imali su seks s djevojkom. Video je postao viralan, a onda je došlo do šokantnog obrata. Sada tvrde: 'Stvari su otišle predaleko'
Profimedia / Ilustracija

sažeto

"Postoje dokazi da moja kćerka u tim trenucima nije bila ubrojiva", tvrdi majka nesretne djevojke


Daniel Radman
04.10.2019.17:00

Ogroman seks-skandal potresa belgijski nogomet. Nogometaši nižerazrednog kluba Espoir Minerois postali su nakratko viralne zvijezde videa i fotografija koje su kružile internetom, a u kojima je više nogometaša imalo seksualni odnos s jednom djevojkom.

Mjesto radnje bile su klupske prostorije. Na prvom video gola djevojka je u klupskom kafeu puzala na koljenima da bi na kraju došla do jednog nogometaša te mu pružila oralni seks. Sa njegovim suigračem na drugom je videu djevojka imala spolni odnos na klupi za masažu.

Sve se zbilo nakon treninga

Sporne snimke nastale su poslije treninga, a pretpostavlja se da sve dogodilo još 20. rujna. No, cijela priča dobila je puno ozbiljniji ton kad se počelo sumnjati da je riječ o silovanju. Premda na videu djevojka ne pruža nikakav otpor, vrlo je upitno je li dala pristanak za orgije.

Prema pisanju lokalnih medija, bila je pod snažnim utjecajem alkohola i droge. Djevojka i njezina obitelj podigli su tužbu za silovanje protiv nogometaša, a policija je pokrenula istragu.

"Postoje dokazi da moja kćerka u tim trenucima nije bila ubrojiva", izjavila je majka djevojke.

Stvari su otišle predaleko

U klubu nisu bili raspoloženi za preveliku priču, no predsjednik Joseph Gaillard istupio je pred medije.

'Koliko znamo, bili su prisutni samo neki igrači, ali za sada ne znamo što se točno dogodilo', izjavio je Gaillard. Ipak, igrači koji su uključeni u aferu su suspendirani. Jedan od njih – zasad ga nisu imenovali - izjavio je da su te noći 'stvari otišle predaleko', ali da je djevojka pristala na seks.

nogomet

seks

silovanje

skandal

svlačionioca

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter