Zajedno imaju 578 kila

Operacija bi im mogla spasiti život: 'Samo ležimo, sami ne možemo ništa'


100posto
12.01.2018.12:05
Operacija bi im mogla spasiti život: 'Samo ležimo, sami ne možemo ništa'
screenshot / TLC

sažeto

Lee (42) i Rena (39) sada žele otići na operaciju podvezivanja želuca kako bi smršavjeli i, kako se nadaju, započeli 'normalan' život


100posto
12.01.2018.12:05

Lee (42) i Rena (39) se žele podvrgnuti operaciji podvezivanja želuca ne bi li smršavjeli. Nadaju se započeti normalan život. Toliko su, naime, pretili da više uopće ne mogu brinuti o sebi.

Par iz Missourija, koji zajedno teži 578 kilograma, upoznao se u klinici za gubitak viška kilograma prije 11 godina i od tada zajedno rade ono u čemu najviše uživaju - jedu.

Žele normalan život

Lee (42) i Rena (39) sada žele otići na operaciju podvezivanja želuca kako bi smršavjeli i, kako se nadaju, započeli 'normalan' život. Toliko su pretili da više uopće ne mogu brinuti o sebi pa ih svakodnevno obilazi Leejeva sestra Cassie i pomaže im. Priznaju da bez nje vjerojatno ne bi preživljavali.

Lee, koji teži nevjerojatnih 323 kilograma i Rena, teška 245 kilograma, pojavit će se u TLC-jevoj reality seriji koja je s emitiranjem počela u utorak. Iz klinike u kojoj su se upoznali morali su otići jer su prekršili jedno od najbitnijih pravila - ušli su u vezu.

"Nismo se smjeli niti držati za ruke. Odlučili smo da želimo biti zajedno i da želimo vezu. Voljeli smo se, volimo se još i danas i već smo 11 godina zajedno,"  kaže Rena koja je u počecima mogla brinuti za Leeja, ali kako se i ona još udebljala, više ne može brinuti ni za sebe. Planiraju posjetiti krirurga u Teksasu kako bi ih operirao i promijenio im život, piše Daily Mail.

screenshot / TLC

100posto bizarno

bolest

debljina

Lee

Rena