FOTO: Ma je li ovo moguće!?

Mami Jeleni 'pauk' odvezao auto s bebom na stražnjem sjedalu: Trčala sam, vikala za njima, ali oni su nastavili voziti!


100posto
21.11.2017.19:15
Mami Jeleni 'pauk' odvezao auto s bebom na stražnjem sjedalu: Trčala sam, vikala za njima, ali oni su nastavili voziti!
Ilustracija/Cropix/Profimedia

sažeto

Jelena Manojlović je u 18:56 parkirala svoj automobil u Ulici Visokog Stevan u Beogradu, a u njemu je ostavila i svoje šestomjesečno dijete. Uskoro je počeo kaos


100posto
21.11.2017.19:15

"Vratila sam se nakon pet-šest minuta ponovo do automobila, a 'pauk' je odnosio moj automobil i šestomjesečnu bebu u njemu. Dozivala sam ih i trčala za njima, ali oni su nastavili voziti. Ne mogu opisati strah i paniku koju sam u tom trenutku osjećala," ispričala je za Blic Beograđanka Jelena Manojlović kojoj je, kako tvrdi, "Parking servis" jučer odnio automobil u kojem je bila i njezina beba.

Jelena je u 18:56 parkirala svoj automobil u Ulici Visokog Stevan, a u njemu je ostavila i svoje šestomjesečno dijete.

"Trebala sam svratiti do muža, koji je bio tada na poslu, kako bih nešto uzela. Pošto je bilo jako hladno bebu sam ostavila u automobilu da se ne smrzava. Već u 19:02 sišla sam dole s mužem, a imala sam što vidjeti. Vozilo 'Parking servisa' je odnosilo moj automobil i šestomjesečnu bebu u njemu. Dozivala sam ih, skupa s mužem i potrčala za njima, ali oni su nastavili voziti u nepoznatom pravcu," izjavila je Beograđanka.

Dodala je kako je u tom trenutku osjetila strah koji ne može opisati. Također, nije joj jasno kako službenici nisu vidjeli dijete u automobilu. Jelena je odmah pozvala i dispečera "Parking servisa“ kako bi nazvao vozače i zaustavio ih.

"Iz 'Parking servisa' su obavijestili vozače o događaju, rekli su im da je beba u automobilu te da se moraju zaustaviti. Međutim, vozači su mi samo poručili da dođem do njihovog parkinga gdje ću moći preuzeti bebu. Odmah sam sjela u auto i otišla tamo. Dijete je vrištalo i plakalo kada sam stigla. Počela sam vikati na njih, kao što bi i svaka majka, a pitala sam ih i kako nisu vidjeli bebu te zašto nisu stali da uzmem svoje dijete, na što su mi oni zaprijetili da će pozvati socijalnu službu. Strašno," pojadala se majka bebe redakciji portala Blic.  

Ima i poruku za one koji smatraju da mlada majka ne smije na ovaj način ostaviti bebu samu u automobilu.

"I mene su moji roditelji ostavljali u autu na par minuta kada su morali, a čuvali su me kao malo vode na dlanu. Nisam ja ostavila dijete dugo, to je bilo svega par minuta. Također, da su došli lopovi, kao što mnogi kažu, vjerujem da ne bi odvezli auto s bebom, oni bi stali u svojoj namjeri, što ljudi iz 'Parking servisa' nisu uradili," završila je uznemirena majka.

Kurir

beba

dijete

Beograd

pauk

Jelena Manojlović

Blic

parking servis