PERNAR KOMENTIRAO SLUČAJ TOMAŠEVIĆ

'Ženskari, nemojte lagati ženu da ćete biti vjerni samo njoj, radije tražite onu kojoj to ne smeta - žene su različite!'


Vid Barić
04.10.2017.19:00
'Ženskari, nemojte lagati ženu da ćete biti vjerni samo njoj, radije tražite onu kojoj to ne smeta - žene su različite!'
IP / Facebook

sažeto

Očekivano, Pernarovi 'neobični' pogledi na brak i veze nisu u Hrvatskoj dočekani s oduševljenjem pa su mu čak i oni koji ga inače na Facebooku podržavaju prigovorili kako se ne bi trebao mješati u ove teme jer 'ne razumije što govori' i 'bračna savjetovanja mu nisu jača strana'


Vid Barić
04.10.2017.19:00

Zastupnik Živog Zida Ivan Pernar reagirao je Facebook statusom na slučaj premlaćivanja supruge od strane HDZ-ovog župana Alojza Tomaševića. Pernar u svojim napisima navodi kako je najveći problem u tome što Tomašević prema svojoj supruzi nije bio iskren.

"Prema iskazu žene Tomašević je imao ljubavnicu koju žena očito nije mogla trpiti," započinje saborski zastupnik Pernar. Nastavlja o tome kako je Tomašević morao pojasniti supruzi kako ima ljubavnicu u Zagrebu te da su se njih dvoje, ako ova to nije mogla prihvatiti, već odavno morali razvesti.

"Nije se rastao zato jer se bojao što će selo reći ako se razvede. Na kraju, o njemu sada ne priča selo nego cijela država," zaključio je.

"Niti bi bilo nasilja, niti svog ovog medijskog cirkusa," piše Pernar, izdvajajući Željka Keruma kao pozitivan primjer jer je javno na TV-u priznao da se rastaje zbog druge žene.

Pernar u nastavku proglašava Tomaševića licemjerom, jer javno zagovara konzervativističku politiku i obiteljske vrijednosti, dok istovremeno ljubuje s drugim ženama, a vlastitu – mlati.

Na kraju svojega osvrta na ovaj tužan slučaj saborski zastupnik Pernar dijeli i savjet svojim fanovima:

"Ako se nalazite u istoj situaciji kao i Alojz, pokušajte posjesti za isti stol ženu i ljubavnicu, recite im što osjećate prema jednoj i drugoj i da više ne možete lagati i sebe i njih. Pitajte ih što napraviti, ako žena ne može prihvatit to da imate ljubavnicu, onda nastavite život s onom koju više volite."

Za ženskare po naravi Pernar ima još znakovitih poruka: "Nemojte lagati ženu da ćete biti vjerni samo njoj isključivo zato da pristane na brak s vama jer će tom braku kad tad doći kraj. Radije tražite ženu kojoj to ne smeta, žene su različite, nisu sve isključive. Tako ćete izbjeći laži, skrivanje, licemjerje, glumu i sve ostalo što dolazi s tim," zaključio je Pernar, iz čijih je napisa evidentno da zastupa poliamoriju kao legitiman oblik emocionalnog i ljubavnog odnosa, što do sada nije učinio niti jedan političar u Republici Hrvatskoj.

Očekivano, Pernarovi neobični pogledi na brak i veze nisu u Hrvatskoj dočekani s oduševljenjem pa su mu čak i oni koji ga inače na Facebooku podržavaju prigovorili kako se ne bi trebao mješati u ove teme jer "ne razumije što govori" i "bračna savjetovanja mu nisu jača strana".

Sudeći po reakcijama na Pernarov status, izgledno je kako je u Hrvatskoj i dalje mnogo više onih koji zastupaju laži i licemjerje u vezi od iskrenog odnosa kakvog sugerira Ivan Pernar.

brak

Ivan Pernar

veze

Tomašević

life guru

Podijeli članak