video: pametniji od političara

Pitali smo mlade što misle o Aleksandru Vučiću i njegovu dolasku u Zagreb, njihovi odgovori bi vas mogli iznenaditi


Ružica Matić
12.02.2018.17:00
Pitali smo mlade što misle o Aleksandru Vučiću i njegovu dolasku u Zagreb, njihovi odgovori bi vas mogli iznenaditi

sažeto

Znaju li mladi Zagrepčani zašto su danas možda kasnili na posao ili faks, što misle o Aleksandru Vučiću te smatraju li da je dobro što je došao u posjet?


Ružica Matić
12.02.2018.17:00

Ponedjeljak je u Zagrebu protekao u znaku posjeta srpskog predsjednika Aleksandra Vučića, koji je stigao na poziv hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović.

Središtem grada vijorile su se zastave Republike Srbije, a zbog susreta na Pantovčaku u više dijelova grada na snazi je bila posebna regulacija prometa.

Na Trgu bana Jelačića okupilo se nekoliko stotina prosvjednika u organizaciji udruge udovica hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata. Transparentima su predsjednici poručivali da ih je izdala i u govorima isticali kako je posjet predsjednika Srbije, kojeg smatraju četnikom, krajnje neprihvatljiv.

Pogledajte video:

Među prosvjednicima, od kojih su neki nosili HOS-ova obilježja i zastave, nije baš bilo mlađih lica.

Dok su sredovječni ljudi pokušavali prosvjed nastaviti na Markovu trgu, u čemu ih je spriječila policija, koja je zbog Vučićeva posjeta okupirala šire središte grada, mladi su kraj njih prolazili gledajući svoja posla, ubrzavajući korak zbog snijega koji je sve jače padao kako je razgovor dvoje predsjednika na Pantovčaku odmicao.

Pitali smo ih znaju li zašto su danas možda kasnili na posao ili faks, što znaju i misle o Aleksandru Vučiću te smatraju li da je dobro što je došao u Zagreb.

Njihovi odgovori mogli bi vas iznenaditi!

Kolinda Grabar Kitarović

Aleksandar Vučić

mladi

posjet

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter