lako tako

Plaćate svoje račune? E pa neki ne plaćaju, a zastupnik Gradske skupštine danas će otkriti svu ekipu za koju tvrdi da duguje više od milijardu kuna Zagrebu


Mia Peretić
06.02.2019.08:45
Plaćate svoje račune? E pa neki ne plaćaju, a zastupnik Gradske skupštine danas će otkriti svu ekipu za koju tvrdi da duguje više od  milijardu kuna Zagrebu
Boris Kovacev / CROPIX

Mia Peretić
06.02.2019.08:45

Zastupnik Gradske skupštine Renato Petek odlučio je otkriti liste dužnika Grada Zagreba za komunalnu naknadu, komunalni doprinos, spoemničku rentu i zakupnine gradskih prostora, a kako tvrdi, dug pravnih osoba prema gradu premašio je milijardu kuna!

"Svi se bave s 24 tisuće kuna oproštenog duga bogatašima, a ovdje su nekima ‘oproštene’ ili nenaplaćene stotine milijuna kuna! Neki ne plaćaju komunalne doprinose i naknadu, spomeničku rentu, niti zakupnine i Grad ne poduzima ništa!? A vi plaćate svoje račune?", pita se zastupnik stranke Naprijed Hrvatska! - Progresivni savez.

Ovo "otkrivenje" dolazi u jeku vijesti koje su sablaznile sve stanovnike Zagreba, a koje su se ticale neplaćenih dugovanja za režije koji su se, u sklopu otpisa dugova blokiranima, otpisivali i bogatašima.

Zagreb

Holding

oprost dugova

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter