Imao je i pištolj bez dozvole

Podignuta je kaznena prijava protiv HDZ-ovog župana Tomaševića kojeg je supruga prijavila zbog nasilja


Lada Novak Starčević
05.10.2017.12:10
Podignuta je kaznena prijava protiv HDZ-ovog župana Tomaševića kojeg je supruga prijavila zbog nasilja
Cropix

sažeto

Oduzeta mu je puška za koju posjeduje oružni list te pištolj koji je neovlašteno posjedovao zbog čega je protiv njega podnesen optužni prijedlog sukladno Zakonu o oružju


Lada Novak Starčević
05.10.2017.12:10

Podignuta je kaznena prijava protiv Alojza Tomaševića, HDZ-ovog župana kojeg je supruga prijavila zbog obiteljskog nasilja.
"Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Požege kojega se sumnjiči da se 2. listopada 2017. godine, u večernjim satima, nasilnički ponašao prema 56-godišnjoj supruzi zbog čega je protiv njega podnesena kaznena prijava za kazneno djelo „Tjelesna ozljeda“ iz čl. 117. st. 2. Kaznenog zakona te optužni prijedlog iz čl. 4. Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.

Također mu je oduzeta puška za koju posjeduje oružni list te pištolj koji je neovlašteno posjedovao zbog čega je protiv njega podnesen optužni prijedlog sukladno Zakonu o oružju. Napominjemo, da je policija izrekla 56-godišnjaku zaštitnu mjeru zabrane približavanja žrtvi u trajanju od osam dana", priopćili su iz PU požeško-slavonske. 

Tomašević je prije dva dana izjavio da 'odgovorno i s punom čašću' tvrdi da nije udario suprugu.

HDZ

Alojz Tomašević

nasilje u obitelji

Podijeli članak