TKO PRVI NJEGOVA LEŽALJKA

Pogledajte kako se horde Britanaca 'bore' za najbolje mjesto na plaži resorta


Vid Barić
01.08.2017.08:35
Pogledajte kako se horde Britanaca 'bore' za najbolje mjesto na plaži resorta

sažeto

Britanci svako jutro u resortu na Kanarskom otočju započinju trkom do ležaljki uz bazen. Treba zauzeti najbolja mjesta...


Vid Barić
01.08.2017.08:35

Bitke za mjesto na plaži su i na Jadranu postale uobičajene, no snimka koja pristiže iz jednoga resorta na Kanarskim otocima pokazuje kako je situacija ondje, ipak, dosta brutalnija. Svako jutro se, naime, horde Britanaca trčeći "bore" za najbolju ležaljku uz bazen.

Kako to izgleda pogledajte u nastavku:

Meanwhile in Croatia, poslovni.hr donosi kako si više od 60% hrvatskih obitelji ne može priuštiti niti tjedan dana ljetovanja. Iako za mnoge sretnije stanovnike Europske unije ljeto predstavlja doba godine kada je vrijeme za godišnji odmor i putovanja, čak trećina (32.9%) populacije EU-a ne može se priuštiti tjedan dana godišnjeg odmora, među njima i veliki broj Hrvata.

Negativnu ljestvicu predvode Rumunjska (66.6 posto) i Hrvatska (62.8 posto). Polovica populacije u Bugarskoj (56.4 posto), Grčkoj (53.6 posto, Cipru (53.5 posto) i Mađarskoj (50.7 posto) su također u poziciji da si ne mogu priuštiti godišnji odmor. 

Zemlje iz kojih obitelji bezbrižno planiraju godišnje odmore su: Švedska, Luksemburg, Danska, Finska, Austrija i Nizozemska.

utrka

resort

Kanarski otoci

ležaljka

Podijeli članak