UZNEMIRUJUĆA SNIMKA ▶️

Uživo na Facebooku prenosio svoju smrt, ubili ga policajci


Sandra Pudja
19.03.2017.19:40
Uživo na Facebooku prenosio svoju smrt, ubili ga policajci
Propaganda Machine / YouTube

sažeto

Čuje ga se kako traži da izađe viši policijski službenik, a onda počinje pucnjava


Sandra Pudja
19.03.2017.19:40

Rodneya Jamesa Hessa ubili su policajci u Tennesseeju, a sve je uživo prenosio na Facebooku. Tamošnja policija istražuje što se točno dogodilo, a snimka će biti jedan od glavnih dokaza koji upućuju na trenutke prije smrti 36-godišnjeg oca troje djece iz New Orleansa. On se u trenutku ubojstva nalazio na autocesti 412 blizu Alama, a policajci tvrde, kako prenosi Mic, da je dva puta pokušao uzmaknuti policajcima sa svojim vozilom.

Oni su uzvratili pucanjem u vozilo, a nakon što je pogođen nastavio je voziti, da bi kasnije u bolnici preminuo od zadobivenih ozljeda.

Glasnogovornik policijske postaje rekao je za CNN da je najmanje jedan policijski službenik svojim pištoljem pucao prema prednjem staklu vozila u kojem se nalazio Hess, koji je sve prenosio uživo putem "Facebook livea".

Snimka je na internetu, i čuje se kako Hess zahtijeva da dođe službenik višeg čina, da bi izašao iz vozila. Uskoro počinje pucanje. Iako je sve snimljeno, ne može se vidjeti koji policajac je točno pucao na njega. Upozoravamo da je snimka uznemirujuća.

ubojstvo

Facebook live

Tennessee

ubojstvo SAD

policija ubojstvo

Podijeli članak