Prva smrt na Ultri

Policija ga lovila zbog sumnje da ima drogu, zatim mu je pozlilo i preminuo je


Valerija Bebek
17.07.2017.08:20
Policija ga lovila zbog sumnje da ima drogu, zatim mu je pozlilo i preminuo je
Vladimir Dugandzic / CROPIX

sažeto

Nakon što su ga sustigli, policijski službenici su 24-godišnjaku vezali ruke, da bi spriječili mogući bijeg, zajedno su krenuli prema policijskom autu, gdje mu je pozlilo


Valerija Bebek
17.07.2017.08:20

Preminuo je 24-godišnji Hrvat, izvijestila je policija iz Splita, mladića su priveli zbog sumnje da posjeduje drogu. Sve se odvilo kraj poljudskog stadiona tijekom Ultre. Policija ga je prvo zaustavila kako bi ga identificirali, ali je mladić počeo bježati. Nakon što je uhvaćen, stavili su mu lisice te su krenuli u policijski automobil gdje mu je pozlilo. Pokušali su mu pomoći, prevezen je i u bolnicu, ali je preminuo, piše Dalmatinski portal.

Detaljan opis policije prenosimo u cijelosti.
"Večeras oko 20:30 sati, u ulici VIII. Mediteranskih igara u Splitu policijski službenici su s namjerom utvrđivanja identiteta prišli muškarcu za kojeg su sumnjali da je u posjedu droge, nakon čega se isti dao u bijeg. Nakon što su ga sustigli, policijski službenici su 24-godišnjem hrvatskom državljaninu stavili sredstva za vezivanje radi otklanjanja mogućnosti ponovnog bijega, te su zajedno krenuli prema službenom vozilu radi dovođenja u službene prostorije.

Tijekom dolaska do službenog vozila 24-godišnjaku je iznenada pozlilo. Policijski službenik odmah je istom pokušao pomoći, dok je drugi policijski službenik pozvao liječničku pomoć koja je ubrzo stigla na mjesto događaja i osobu odvezla u bolnicu. Naknadno smo izviješteni kako je 24-godišnjak preminuo. O događaju je izviješteno Županijsko državno odvjetništvo koje je naložilo obdukciju radi utvrđivanja uzroka smrti, te će biti obavljen očevid."

policija

smrt

droga

Ultra

Podijeli članak