POČETAK PA FIJASKO

Požar zaustavio hrvatski Gardaland, nestalo je struje, a svi posjetitelji će dobiti povrat novca


100posto
16.07.2017.20:25
Požar zaustavio hrvatski Gardaland, nestalo je struje, a svi posjetitelji će dobiti povrat novca
Luka Gerlanc / CROPIX

sažeto

Na kraju su posjetitelji ipak obaviješteni kako će dobiti povrat novca za ulaznice koji su platili ili, ako žele, mogu u ponedjeljak potpuno besplatno posjetiti park


100posto
16.07.2017.20:25

Već drugog radnog dana problemi za veliku atrakciju otvorenu u subotu kod Biograda na moru. Fun park Mirnovec, odmah prozvan hrvatskim Gardalandom, zaustavio je jedan od požara koji posljednjih dana bjesne Zadarskom županijom.

Naime, negdje malo prije 19 sati zbog vatrene stihije u cijelom je području nestalo struje, pa su se tako naglo zaustavili roller coasteri, panoramski kotač i ostala čuda koja se nalaze u parku. Zbog toga su zaposlenici morali spuštati desetke ljudi s tih naprava koji su u kobnom trenutku uživali u vožnjama.

I dok je vatrena stihija viša sila na koju se nikako ne može utjecati, neki čitatelji Jutarnjeg imali su velike zamjerke na ponašanje radnika u parku nakon nestanka struje. Tvrde, naime, da su oko sat vremena ispred blagajni, na kojima nije bilo nikoga, čekali bilo kakvu obavijest o tome hoće li park nastaviti s radom.

Na kraju su posjetitelji ipak obaviješteni kako će dobiti povrat novca za ulaznice koji su platili ili, ako žele, mogu u ponedjeljak potpuno besplatno posjetiti park.

požar

Biograd na moru

Fun Park Mirnovec

hrvatski Gardaland

nestalo struje