VIDEO, ANKETA: ŠTO BI VAS U OVOM TRENUTKU NAJVIŠE USREĆILO?

Poželjeli ste uspjeh na kolokviju, dobitak na lotu, pa čak i lijepo vrijeme, no ljubav i dobri međuljudski odnosi nisu na popisu


Dolores Drvodelić
27.11.2018.07:50
Poželjeli ste uspjeh na kolokviju, dobitak na lotu, pa čak i lijepo vrijeme, no ljubav i dobri međuljudski odnosi nisu na popisu
100posto

sažeto

Pitali smo vas što bi vas u ovom trenutku najviše usrećilo


Dolores Drvodelić
27.11.2018.07:50

Nije začuđujuće da kad pitate nekoga što bi ga u baš ovom trenutku najviše usrećilo, da se osoba uzvrpolji. Ne čudi, jer to nije uobičajeno pitanje. Naviknuli smo pitati i biti pitani o najvećim problemima, o društvenim pitanjima, o uzrocima nesreće, no sreća se ponekad doima kao "misaona imenica". Prošetali smo malo po Zagrebu, na poprilično hladan i kišovit kasnojesenski dan s jednim ciljem - saznati što bi najviše usrećilo osobu pored nas.

Uspjeli smo se uvjeriti u to, ne samo po samome odgovoru, već i načinu na koji su ispitanici promišljali o tome što će reći, da smo iznenađujuće nepohlepan i skroman narod. Doista, čak i oni koji priželjkuju dobitak na lotu, učinili bi s njime nešto što bi zadovoljilo njihove duhovne, intelektualne i druge potrebe.

S druge strane, nešto što s nama činilo kao samonametljiv odgovor - sreća u ljubavi, sjetio ga se nije nitko. Nadamo se da je to zbog toga što smo svi sretno zaljubljeni, a ne zbog toga što smo sami sebi dostatni. Bilo kako bilo, pogledajte odgovore svojih sugrađana, a onda sudjelujte u našoj anketi i otkrijte nam i vi - što bi vas najviše usrećilo?

Pogledajte video:

U anonimnoj anketi otkrijte nas što bi vas najviše usrećilo. Ukoliko vaš odgovor nije naveden, nadopišite nam ga u komentarima ili dojavite u inbox na društvenim mrežama!

video

anketa

sreća

život

ljudi

pitanja

vox populi

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter