ubojstvo mladog torcidaša

Preokret u istrazi: Razlog nije djevojka, ubojica je zbog Blaževića mjesecima nosio nož?


Ružica Matić
12.08.2017.22:25
Preokret u istrazi: Razlog nije djevojka, ubojica je zbog Blaževića mjesecima nosio nož?
Torcida/Facebook

sažeto

Nikola i Ivan su prije nekoliko mjeseci imali fizički sukob u kojem je osumnjičeni za ubojstvo izvukao “deblji kraj”


Ružica Matić
12.08.2017.22:25

Policija i dalje bezuspješno traga za 24-godišnjim Nikolom G.J. iz Strožanca kojeg se sumnjiči za ubojstvo godinu dana mlađeg Ivana Mate Blaževića zvanog Blato, istaknutog člana splitske Torcide.

Najnovije neslužbene informacije govore da sukob ipak nije izbio zbog djevojke, već da su Nikola i Ivan već prije nekoliko mjeseci imali fizički sukob u kojem je osumnjičeni za ubojstvo izvukao “deblji kraj”, javlja Slobodna Dalmacija.

Prema toj priči pokojni se Blažević sukobio s jednim muškarcem, a Nikola G.J. se umiješao u sukob i dobio batine.

Od tada je navodno sa sobom stalno nosio nož, što bi isključivalo mogućnost da ga je zgrabio sa šanka u trenutku izbijanja tučnjave.

Također, čini se da se na terenima u Stobreču tog jutra nije odvijala nikakva masovna tučnjava, piše Slobodna Dalmacija.

Mladić je nakon što je ubo Blaževića nožem u srce pobjegao, a navodno se skriva kod jednog svog prijatelja koji je poznat policiji po kriminalnim  aktivnostima i nedavno je izašao iz istražnog zatvora.

Torcida je Blaževiću u petak na utakmici Hajduka i Slaven Belupa odala počast zapalivši 23 baklje, koliko je godina imao ubijeni mladić, te potom napustila sjevernu tribinu Poljuda.

Torcida

istraga

Ivan Mate Blažević

Podijeli članak