VIDEO: SIN HDZ-OVCA KOJI JE PREMLATIO SUPRUGU

Prije četiri godine vozio je pijan i razbijao čaše, a sad tvrdi: 'Bog me je preko SMS poruke pozvao na lokalne izbore'


Juraj Filipović
04.10.2017.15:30
Prije četiri godine vozio je pijan i razbijao čaše, a sad tvrdi: 'Bog me je preko SMS poruke pozvao na lokalne izbore'
Screenshot/YouTube

sažeto

 U svibnju ove godine, Silvio se kandidirao za gradonačelnika Požege kao nezavisni kandidat, i to u vrijeme dok mu je otac obnašao dužnost župana


Juraj Filipović
04.10.2017.15:30

I dok je trenutačno u središtu pozornosti Požeško-slavonski župan i istaknuti HDZ-ovac Alojz Tomašević zbog optužbi za obiteljsko nasilje i nanošenje ozljeda svojoj supruzi Mari Tomašević, valjalo bi istaknuti da mnogi stanovnici nisu zaboravili na incidente ali i političke ambicije njihovog sina, Silvia Tomaševića.

Sin Silvio je, prema pisanju lokalnih medija, počinio niz prekršaja 2013. godine kada je navodno izrazbijao jedan kafić i fizički nasrnuo na vlasnicu. Govorio je tada da su to neistine, ali je priznao da je razbijao čaše i pijan upravljao automobilom.

Samo četiri godine kasnije, točnije u svibnju ove godine, Silvio se kandidirao za gradonačelnika Požege kao nezavisni kandidat, i to u vrijeme dok mu je otac obnašao dužnost župana.

Razlog svoje kandidature objasnio je u videu kojeg je postavio na YouTube baš nedavno, 9. rujna 2017., a pod opisom stoji: "Otkrivenje 12. Veliki nebeski znak koji koji će biti ispunjen 23.09.2017., proročanstvo koje predskazuje skori Kristov dolazak, potvrđen mi je od Boga. U ovom videu iznosim svoje svjedočanstvo kako me je Bog preko SMS poruke, pozvao na lokalne izbore i objavio mi datum i vrijeme rođenja djeteta iz Otkrivenja 12."

Kako u videu tvrdi sam Bog ga je pozvao na izbore i njegovu motivi su bili biti poslušan Bogu kao najvećem autoritetu. A poruku je primio na istinu neobičan način, a kako pogledajte u videu.

Više pogledajte u videoprilogu:

video

Alojz Tomašević

obiteljsko nasilje

sin

Požega

Silvio Tomašević

incidenti

Podijeli članak