video: za njega je to bila šala

Procurila snimka u kojoj političar od žene traži seks u zamjenu za posao, on tvrdi da ju je ona nakon toga ucjenjivala


100posto
10.05.2018.15:55
Procurila snimka u kojoj političar od žene traži seks u zamjenu za posao, on tvrdi da ju je ona nakon toga ucjenjivala
Screenshot/YouTube

sažeto

Na pitanje tko će joj jamčiti da će dobiti posao, on joj je odgovrio da će on, nakon čega se čuje kako je pokušava poljubiti, ali mu ona objašnjava da sada nije trenutak


100posto
10.05.2018.15:55

Admir Hadžipašić iz Bihaća, delegat Doma naroda Parlamenta FBiH i generalni tajnik ASDA (Stranke demokratske aktivnosti) snimljen je u kompromitirajućoj situaciji, a na snimci se vidi kako od jedne žene osobe traži seksualni odnos u zamjenu za posao. Snimka je nastala prije pet godina, ali je tek sada procurila u  javnost, piše Klix.ba.

Na snimci se vidi političar i čuje glas ženske osobe koja ga ispituje što je s njezinim zaposlenjem te ga u jednom trenutku direktno pita: "Trebamo li se mi seksati?". Na to pitanje Hadžipašić je odgovorio potvrdno.

Nakon toga ženska osoba ga ispituje gdje bi to obavili i kada, na što on odgovara - "odmah, ovdje", ali je dodao da je spreman i na druge opcije poput one u hotelu ili na putu pa i gdje ona želi. 

Također na pitanje tko će joj jamčiti da će dobiti posao, on joj je odgovrio da će on, nakon čega se čuje kako je pokušava poljubiti, ali mu ona objašnjava da sada nije trenutak. 

Klix.ba. je nakon snimke kontaktirao Hadžipašića koji je cijelu slučaj komentirao riječima: "Isječen je dio kada sam joj rekao da se priča završava i da ne želim s njom nikakvu komunikaciju. dao sam joj to jasno do znanja. Rekao sam joj da sve što je ranije rečeno može smatrati zafrkancijom i da je sve bila samo šala, jer je pitanje bilo glupo. Nakon toga krenule su ucjene, vodio se sudski postupak, akteri su osuđeni na uvjetnu kaznu zatvora i novčane kazne. Priznali su krivnju na sudu".

seks

politika

snimka

newsletter

Prijavite se na Newsletter