Video: Samo za one jakog želuca

Psihopat koji je iskapao djevojčice i njihova tijela pretvarao u lutke mogao bi na slobodu


100posto
10.02.2019.17:00
Psihopat koji je iskapao djevojčice i njihova tijela pretvarao u lutke mogao bi na slobodu
Youtube

sažeto

Zbog tehničkog propusta poremećeni pacijent mogao bi biti pušten iz psihijatrijske bolnice


100posto
10.02.2019.17:00

Poremećeni čovjek iz Rusije, koji je iskopao tijela 26 mladih djeovjaka i djevojčica da bi ih zatim pretvorio u 'ljudske lutke' mogao bi biti pušten na slobodu s psihijatrijskog odjela, unatoč bijesu rodbine njegovih žrtvi te zabrinutosti liječnika.

Anatoly Moskvin (52) povjesničar je iz grada Nižnji Novgorod uhićen je i zatim osuđen na obavezno psihijatrijsko liječenje, nakon što je 2011. pronađeno 26 mumificiranih tijela u njegovu stanu, javlja RT.

Prošle godine psihijatri su tvrdili da su ga izliječili i preporučili su da tretman nastavi kao vanjski pacijent. Međutim, nedavno su promijenili odluku i zahtijevali da se tretman nastavi unutar ustanove.

No tu dolazi do nevjerojatnog zapleta pravoduđa, jer bi ovaj kradljivac trupala mogao otići iz ustanove zbog tehnikalije, jer je nalog da ga se zadrži u čuvanoj bolnici istekao u prosincu. Dok se čeka odluka suda što će se dalje dogoditi, rodbina preminule djece čija tijela je ukrao su pobjesnila zbog mogućnosti da bi taj čovjek mogao izaći na slobodu.

"On je neizlječiv, jednostavno će prestati uzimati tablete i u neko doba bratiti se svojim groznim djelima, kao što je i obećao", rekao je jedan od roditelja medijima.

Moskvin je povjesničar i poznati stručnjak za groblja, još u djetinjstvu razvio je fascinaciju sa smrću, prije nego je počeo pljačkati grobove i krasti trupla djevojčica u dobi od tri do 12 godina.

Rusija

psihopat

Anatoly Moskvin

newsletter

Prijavite se na Newsletter