'MALI, SLATKI ALABAI'

Putin je od turkmenistanskog diktatora dobio psa na poklon za rođendan, internet se odmah počeo zezati


Vid Barić
13.10.2017.14:20
Putin je od turkmenistanskog diktatora dobio psa na poklon za rođendan, internet se odmah počeo zezati

sažeto

Jasno, ulogu u svemu je dobio i američki predsjednik Donald Trump, bez kojega jednostavno ne može proći niti jedan meme koji se referira na moćnog ruskog predsjednika


Vid Barić
13.10.2017.14:20

Ruski predsjednik Vladimir Putin ima novog slatkog ljubimca, a internet nije dugo čekao da krene sa šalama na fotografije moćnoga Vladimira koji ljubi i mazi svog psa.

Putin je malog srednjeazijskog ovčara (alabai) dobio na poklon za 65. rođendan i to od turkmenistanskog diktatora Gurbangulyja Berdimuhamedova, poznatijeg po tome što je dao izraditi dvadesetmetarski, zlatni kip samoga sebe kako jaše konja te ga postavio u centar Ashgabata, glavnoga grada Turkemistana.

Berdimuhamedovu, kojega vani zovu i Tiranin Turkmenistana, dok mu doma tepaju da je "Arkadag" - u prijevodu, Zaštitnik - što je, dakako, nadimak kojega je dao samome sebi, čitav svijet se rugao već u nekoliko navrata, posljednji put kada je objavio propagandni video u kojemu sebe predstavlja kao kakvog komandosa:

Bilo kako bilo, internet nije mogao tek tako zaobići Putinovo oduševljenje poklonom turkmenistanskog diktatora. Naravno, ulogu u svemu je dobio i američki predsjednik Donald Trump, bez kojega jednostavno ne može proći niti jedan meme koji se referira na moćnog ruskog predsjednika:

Vladimir Putin

diktator

Turkmenistan

Gurbanguly Berdimuhamed

srednjeazijski ovčar

Podijeli članak