vjetar je bio prejak

Putnici aviona za Dubrovnik koji je sletio u Italiji: Proživjeli smo noćnu moru!


Ružica Matić
13.08.2017.17:05
Putnici aviona za Dubrovnik koji je sletio u Italiji: Proživjeli smo noćnu moru!
Reuters (ilustracija)

sažeto

Dok je pilot easyJetova aviona koji je krenuo iz Londona tri puta neuspješno pokušavao sletjeti u Dubrovnik putnici su povraćali


Ružica Matić
13.08.2017.17:05

Putnici easyJetova leta 3025 koji je u nedjelju u 6 sati krenuo iz Londona i zbog vremenskih uvjeta nije mogao sletjeti u Dubrovnik, već se uputio prema Bariju u Italiji, kažu da im je to bilo putovanje iz noćne more. Let je trebao trajati tri sata, no ni nakon pet sati nije stigao do odredišta.

Pilot je po jakom vjetru tri puta neuspješno pokušavao sletjeti u dubrovačku zračnu luku prije nego je krenuo prema Bariju po gorivo, a putnici su za to vrijeme bili u pravoj drami.

Reuters

„Bila je to noćna mora! Kružili smo i ponovno pokušavali sletjeti, a avion je skretao u stranu. Ljudi oko mene su povraćali“, ispričao je za Express.co.uk jedan od putnika s leta 3025.

Kad je avion konačno stigao u Bari nastali su vrlo dugi redovi za toalet, dodao je putnik.  

Avion je ipak sletio u Dubrovnik

Iz easyJeta su poručili kako im je sigurnost putnika i posade na prvom mjestu.

„Letovi EZS1211 iz Basela za Dubrovnik i EZY3025 iz Stanseda, London, za Dubrovnik preusmjereni su u Bari zbog vremenskih uvjeta u Dubrovniku. Ova leta nastavila su za Dubrovnik čim su napunili gorivo i vremenski uvjeti se popravili. Ispričavamo se putnicima za sve neugodnosti“, priopćio je britanski niskobudžetni avioprijevoznik. 

Dubrovnik

avion

Italija

putnici

EasyJet

Bari

Podijeli članak