PUKNUO JOJ FILM

S prozora izlijevala kante vode na tendu poznatog restorana, vlasnici i gosti u šoku


Juraj Filipović
16.07.2017.16:15
S prozora izlijevala kante vode na tendu poznatog restorana, vlasnici i gosti u šoku
CROPIX

sažeto

Vodu je više puta izlila po tendi i suncobranima na terasi restorana, na što su konobari i gosti negodovali, jer se voda slijevala među stolove


Juraj Filipović
16.07.2017.16:15

Teško je sto posto reći što se dogodilo, ali Cropixov fotoreporter iz Zadra uhvatio jednu Zadranku kako s prozora svog stana iznad Stomorice u Zadru zalijeva tendu restorana "Bruschetta".

Vodu je više puta izlila po tendi i suncobranima na terasi restorana, na što su konobari i gosti negodovali, jer se voda slijevala među stolove, ali ni ona im nije ostala dužna.

CROPIX

U policiji nisu zaprimili nikakvu dojavu o remećenju javnog reda i mira, a vlasnik restorana nam je rekao da je žena, inače susjeda koju svi dobro znaju, malo htjela ohladiti ekipu koja je ispod njenog prozora ispijala prijepodnevnu kavu, jer su joj bili malo prebučni, javlja Zadarski.hr.

"Nije nikakva novost ako zaključimo da je suživot stanara i turizma na Poluotoku iz dana u dan sve teži i teži. Turistifikacija stare jezgre je epidemijska i ljudi sve teže u svom vlastitom domu pronalaze mira. "Napadaju" ih mirisi i smradovi iz obližnjih ventilacija raznoraznih kuhinja, do kasno u noć trpe buku i galamu, a masa gostiju iza sebe ostavlja tone smeća i prljavštine... Ako ne živite od turizma, a živite na Poluotoku, stvarno treba imati živce od željeza",komentira Zadarski.hr.

Zadar

voda

restoran

Zadranka

kanta

Podijeli članak