komentar titove unuke

Saša Broz: Da moj djed vidi Rvacku danas sam bi svoju ploču sa trga skinuo


Ružica Matić
27.06.2017.11:10
Saša Broz: Da moj djed vidi Rvacku danas sam bi svoju ploču sa trga skinuo
Facebook

sažeto

Iskreno mi je žao što je očito kvaliteta života u metropoli manje bitna od imena jednog trga, napisala je Titova unuka


Ružica Matić
27.06.2017.11:10

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u ponedjeljak kasno poslijepodne je najavio promjenu imena Trga maršala Tita u Trg Republike Hrvatske, a Titova unuka Saša Broz u utorak ujutro je komentirala njegov potez na svom Facebook profilu. 

"Kao prvo, dragi prijatelji, želim se svima ispričati jer se oni koje smo birali ne bave vama/nama nego čovjekom koji je mrtav 37 godina. Iskreno mi je žao što je očito kvaliteta života u metropoli manje bitna od imena jednog trga.

Voljela bi Vas utješiti i reći "ajd fala Bogu skinuli ga" i ta će tema biti stavljena ad acta....ispričavam se ponovo jer znam da neće. Nažalost. Lobotomiju ljudima ne možeš napraviti zabranama, seljakanjem kipića i trgića jer vidi vraga i žutog i crnog i crvenog i zelenog...ljudi znaju kako se taj trg zove i zašto.

Oni nostalgični mogu put pod noge pa prošetati po nekom od bratskih trgova i ulica u susjedstvu ili otići dalje do Cipra, još dalje do Moskve ili puno dalje do Indije. 
Tito je otišao u povijest?!? Ouuuu jeeeeah odavno još debelo za svog života i tamo će ostati siguran od kipića i trgića.

Vjerujte mi da bi djed da vidi Rvacku danas sam svoju ploču sa trga skinuo. Odavno.

Na kraju ispričavam se i radi neviđenog medijskog terora koji svi zajedno trpimo radi najvažnije sporedne stvari na svijetu - a nije nogomet", napisala je redateljica. 

Milan Bandić

Trg maršala Tita

Tito

Saša Broz

Podijeli članak