Video: krvave borbe mališana

Srednjoškolci organizirali gladijatorske borbe mlađih dječaka. Djeca su se borila u ringu, dok su se stariji kladili i to snimali. Reakcija ravnatelja je šokantna!


100posto
04.10.2019.08:55
Srednjoškolci organizirali gladijatorske borbe mlađih dječaka.  Djeca su se borila u ringu, dok su se stariji kladili i to snimali. Reakcija ravnatelja je šokantna!
Profimedia / Ilustracija

sažeto

Djeca su napravila improvizirane ringove u šumi i tjerala mlađe dječake da se bore po pravilima 'ultimate fighta'


100posto
04.10.2019.08:55

Da djeca znaju biti jako okrutna, na žalost već se zna, ali ponašanje ruskih srednjoškolaca i to u glavnom gradu, zgrozio je i tamošđnju i svjetsku javnost. Naime, srednjoškolci iz Moskve organizirali su 'gladijatorske borbe' mlađih dječaka, od koji su neki imali i po 10 godina, kako bi se kladili na ishod 'mečeva'.

Čak su napravili i improvizirane ringove u kojima su se djeca tukla. To se sve događalo u šumi, daleko od očiju odraslih. Tim borbama stariji organizatori punili su svoje džepove, a borbe su snimali i stavljali na kanal 'Baza', na društvenoj mreži Telegram.

Ravnatelji u totalnom poricanju situacije

Sudionici nisu dobivali nikakve nagrade osim ovacija publike i prava da se hvale pobjedom. Odredili su da vrijede pravila 'ultimate fighta' (Ultimate Fighting Championship) pa je pored šuteva i udaraca šakom dozvoljeno i hrvanje.

Skandal je razotkrio učenik petog razreda jedne osnovne škole u ruskom glavnom gradu kada je pokazao jedan od snimaka ocu koji ga je zatim proširio dalje internetom da bi podigao uzbunu u javnosti.

Direktori škola čiji učenici navodno stoje iza organizacije borbi negiraju da je bilo što bilo organizirano već da je riječ o 'svađi' djece. Roditelji, međutim kažu da je ovo česta pojava.

Policija je započela istragu.

škola

tučnjava

učenici

newsletter

Prijavite se na Newsletter