RUDAN OŠTRO PO MARTINI TOMČIĆ

'Što ako je Vukovarka Sarah u hrvatskoj narodnoj nošnji besramno jeb*** Srbina?'


100posto
14.11.2017.18:20
'Što ako je Vukovarka Sarah u hrvatskoj narodnoj nošnji besramno jeb*** Srbina?'
Goran Sebelic / CROPIX

sažeto

Hrvatska spisateljica britkoga jezika Vedrana Rudan u svom je stilu prokomentirala zgražanje članice žirija Supertalenta Martine Tomčić na posljednji nastup najpoznatije hrvatske twerkerice Sarah Seifert


100posto
14.11.2017.18:20

Hrvatska spisateljica britkoga jezika Vedrana Rudan u svom je stilu prokomentirala zgražanje članice žirija Supertalenta Martine Tomčić na nastup najpoznatije hrvatske twerkerice Sarah Seifert iz Vukovara. Sarah se, naime, u zadnjem nastupu na Supertalentu dirnula u hrvatsku tradiciju, odradivši svoj provokativni ples na bazi hrvatskoga folklora i narodne nošnje. Svoje twerkanje je tako ukomponirala u pjesmu "Moja Diridika". Scena je gorila, ali jedna članica žirija i nije baš bila oduševljena te je brzo stisnula X. Zgroženost Martine Tomčić vjerojatno je najlakše predstaviti kroz idući njen citat:

Radi se o seksualnoj provokaciji, seksualnom podražaju kao takvom. Ova vrsta plesa može biti više no pogubna, da ne kažem da može ostaviti velike traume na lumbalnom dijelu kralježnice. Krajnje degutantno oskvrnjivanje hrvatske tradicijske glazbe, i za mene sramotno.

Nova TV

Vedrana Rudan se nije mogla suzdržati a da sve to ne prokomentira i u svojoj novoj kolumni "Hrvatska guzica u hrvatskim gaćama", koju je ekskluzivno posvetila twerkanju, Sarah i zgroženoj Martini Tomčić.

U nastavku prenosime dijelove kolumne, a čitav komentar Vedrane Rudan možete pročitati OVDJE.

Što je uznemirilo članicu Martinu Tomčić koja je poznata jer je kći bivšeg predsjednika Hrvatskog sabora? Ženska se tresla obuzeta domoljubnim bijesom zato jer Vukovarka fenomenalno maše guzicom, a mi živimo, je li, u katoličkoj zemlji. Svi koji se u Hrvatskoj jebu su kurve i perverznjaci, a svi koji ovdje jebu, kolege oca gospođe Tomčić, su ugledna gospoda.

(...)

Ovo, ovo što je Vukovarka učinila sinoć, to je Kćer Tomčić toliko raspizdilo da će sigurno dati ostavku. Vukovarka Sarah mahala je guzicom u HRVATSKOJ NARODNOJ NOŠNJI?! I još je puzala po podu i glumila da se s nekim jebe i to s nekim nedefinirane nacionalnosti.?! Taj imaginarni jebač sigurno nije bio Hrvat, Hrvati se ne jebu. Što ako je, a možda je, Vukovarka Sarah u HRVATSKOJ NARODNOJ NOŠNJI besramno jebala nekog izbjeglicu ili, ne daj, bože, Srbina?

YouTube

Supertalent

komentar

Vedrana Rudan

Sarah Seifert

Martina Tomčić

twerk