video: rječnik mu baš i nije primjeren

Što je to Mostovca Panenića toliko uzrujalo da je usred tv emisije rekao da Vlaho Orepić - se*e!


100posto
11.10.2018.11:00
Što je to Mostovca Panenića toliko uzrujalo da je usred tv emisije rekao da Vlaho Orepić - se*e!
Foto: Marko Todorov / CROPIX

sažeto

'Prvu noć konstituiranja Oreškovićeve Vlade su me pozvali u 10 navečer. Prisutni su bili Božo Petrov, Tomislav Karamarko i Milijan Brkić, a Karamarko je rekao da ću ja biti ministar, ako će on i Brkić predložiti Glavnog ravnatelja policije', nedavno je u intervjuu za 100posto opisao Orepić kako se sve odvijalo


100posto
11.10.2018.11:00

U sinoćnjoj emisiji 'Zoom Zagreb' na Z1 TV, voditeljica i urednica Hana Tabaković  pitala je MOST-ovca Tomislava Panenića za komentar na izjavu Vlahe Orepića koji je rekao 'da kada je imenovan za ministra unutarnjih poslova, da mu je rečeno kako on neće birati ravnatelja policiije, već Tomislav Karamarko'. 

Tomislav Panenić je na to pitanje za Orepića kao 'iz puške' rekao: 'Ma sere!'

U nedavnom intervjuu koji je Orepić dao za 100posto opisao je kako su Milijan Brkić i Tomislav Kramarko na njega vršili politički pritisak kako bi se, protiv njegove volje, instalirao Glavni ravnatelj policije.

"Prvu noć konstituiranja Oreškovićeve Vlade su me pozvali u 10 navečer. Prisutni su bili Božo Petrov, Tomislav Karamarko i Milijan Brkić, a Karamarko je rekao da ću ja biti ministar, ako će on i Brkić predložiti Glavnog ravnatelja policije. Ja sam to s gnušanjem odbio, demonstrativno sam ustao i htio otići u sabornicu i reći da ne prihvaćam dužnost ministra. Na tu reakciju su se povukli i vjerojatno su mislili da će s vremenom utjecati na mene. Nisu uspjeli", ispričao je Orepić, a cijeli njegov intervju možete pročitati ovdje.

MOST

Vlaho Orepić

Tomislav Panenić

newsletter

Prijavite se na Newsletter