NOVI DETALJI ŠOKANTNE SNIMKE S VERNA

Studentica koja šmrče sa stola pozvana na razgovor, a na fakultetu su angažirali i odvjetnike: 'Dogodila nam se najgora moguća stvar'


Juraj Filipović
17.11.2017.10:15
Studentica koja šmrče sa stola pozvana na razgovor, a na fakultetu su angažirali i odvjetnike: 'Dogodila nam se najgora moguća stvar'
Screenshot/Facebook

sažeto

Na Vernu su angažirali odvjetnički tim koji bi im trebao pomoći u smislu pravnih radnji do kojih će, prema svemu sudeći, doći


Juraj Filipović
17.11.2017.10:15

Šokantna snimka koja se od utorka poslijepodne proširila Facebookom, a na kojoj je jasno vidljiva ženska osoba koja radi kretnje tijelom karakteristične za konzumiranje kokaina, speeda ili neke druge droge koja se uzima 'na nos' tijekom predavanja na privatnom veleučilištu Vern, postala je nacionalna tema.

U petak ujutro čuli smo se s Kristijanom Pakšecom, izvršnim direktorom Odjela za komunikacije na Vernu. On nam nije demantirao da se cijeli slučaj odigrao na Vernu iako je jučer za 100posto kazao kako smatra da je riječ o Facebook traču kojim se želi okaljati ugled veleučilišta, i to unatoč priopćenju koje je stajalo na njihovim službenim stranicama, a gdje je između ostalog pisalo da su "pokrenuti svi odgovarajući pravni i drugi postupci" kako bi se utvrdile istinite činjenice.

"Čujte, tri najgore stvari koje se na nekom fakultetu mogu dogoditi su droga, alkohol ili prostitucija. Nama se dogodila jedna od tih stvari, teško je sada nakon medijskog senzacionalizma ispraviti stvari. Ispada da je Vern trenutno bitniji od Vlade, Agrokora ili nogometa", kaže nam Pakšec ističući kako tek treba dokazati da je njihova studentica uistinu konzumirala drogu, a da nije samo simulirala takve pokrete.

Kazao nam je da bi tijekom današnjeg dana mogli konačno dobiti nekakav relevantni okvir i rezultate istrage, a neslužbeno smo od visokog izvora s Verna saznali da je studentica sa snimke pozvana na razgovor s čelnim funkcionerima na tom veleučilištu.

Isto tako, na Vernu su angažirali odvjetnički tim koji bi im trebao pomoći u smislu pravnih radnji do kojih će, prema riječima direktora iz Odjela za komunikacije, doći.

Podsjetimo, snimka se prvo pojavila na satiričnoj Facebook stranici Hardkoo7, a možete je pregledati u prilogu:

Facebook

kokain

snimka

djevojka

detalji

Vern

privatno veleučilište

šmrče

Kristijan Pakšec

Podijeli članak