Gnjusnije ne može!

Suđenje obitelji iz pakla: Otac tjerao sina na odnose s maćehom da ne bi postao gej


100posto
25.11.2018.15:00
Suđenje obitelji iz pakla: Otac tjerao sina na odnose s maćehom da ne bi postao gej
Profimedia

sažeto

Zlostavljanje dječaka trajalo je nekoliko godina, koliko je trajala i veza između oca i te žene


100posto
25.11.2018.15:00

Dječak u dobi od samo 11 godina zlostavljan je od strane oca i maćehe, tjerali su ga da gleda porno filmove i ima seksualne odnose s maćehom, jer je otac imao fiksnu ideju da će ga tako izliječiti od toga da bude gej.

Daniel Dowling sada ima 36 godina odbacio je mogućnost anonimnosti kako bi otkrio da se do danas bori i ima traume zbog događaja iz djetinjstva, proganja ga kaže njezin parfem.

Na suđenju njegovom ocu i maćehi Annette Breakspear Daniel je rekao kako je izgubio nevinost s njom te da je tri godine trpio mučenje u njihovom domu u Bracknellu piše MailOnline.

Na sudu je otac, koji sada ima 62 godine tvrdio da je 'pokušao navesti ga u pravom smijeru, da ne ode u homoseksualnost'. Otac je dobio pet godina zatvorke kazne, a maćeha osam. Oboje su imali 38 godina kada su seksualna zlostavljanja započela.

Maćeha iz pakla sa zlostavljanjima je nastavila čak i kada oca ne bi bilo kod kuće, on je tada radio za Ministarstvo obrane i često je putovao. U moru mučnih detalja koje je ovaj mladi čovjek prepričavao na sudu spomenuo je kako ga je otac znao i udariti ako bi odbio imati odnos s maćehom.

Sve je trajalo koliko i veza njegova oca s Breakspear, razišli su se 1996. i obitelj se preselila u drugi grad. Otac je na sudu obranu temeljio na 'nedijagnosticiranoj depresiji' te je rekao kako je pao pod utjecaj partnerice koja je imala karakter Jekylla i Hydea.

Sudac je rekao je kako je počinjena šteta nemjerljiva, a zlouporaba povjerenja monstruozna.

suđenje

zlostavljanje

maćeha

newsletter

Prijavite se na Newsletter