Otac vidio malenog Cesarea

'Susret je prošao ok i nadamo se da će sada dolaziti kako mu je sutkinja naložila'


Ana Lonjak Božičević
08.02.2018.07:55
'Susret je prošao ok i nadamo se da će sada dolaziti kako mu je sutkinja naložila'
Cropix, Facebook

sažeto

'Susret je prošao ok iz čega je još jednom očito da ona nikad nije svoje dijete trovala govorom mržnje', piše u objavi Vande Plazonić


Ana Lonjak Božičević
08.02.2018.07:55

Nakon što je otkazana ovrha malodobnog Cesarea Avenatija i to na neodređeno vrijeme te nije održan i prosvjed potpore u Splitu te je dječakova majka dobila i odgodu svog javljanja policiji u Italiji u javnost u počeli curiti detalji. 

Tako je u grupi Spasimo malog Cesarea, sinoć Vanda Plazonić, Ninina prijateljica i organizatorica prošlog prosvjeda objavila post u kojem je otkrila kako je Cesareov otac jučer izrazio želju da vidi sina. Iako su se, kako piše u objavi prvi trenutak prestrašili jer su pomislili da se radi o pokušaju tajne ovrhe jer je javna otkazana, do susretao oca i sina je došlo uz asistenciju CZSS-a koji su se odmah odazvali zamolbi majke. 

"Susret je prošao ok iz čega je još jednom očito da ona nikad nije svoje dijete trovala govorom mržnje. Nadamo se da će sada otac dolaziti kako mu je sutkinja naložila i da će napokon uložiti vrijeme i dobru volje u druženje s djetetom, a ne da ga planira oteti zastrašujućim tajnim ovrhama", između ostalog piše u objavi. 

Nina Kuluz i Alessandro Avenati jedno su vrijeme imali zajedničko skrbništvo nad dječakom koji je trebao živjeti u Italiji, a majka ga je imala pravo viđati svaki dan. Nina je pobjegla iz Italije, skrivajući se u Bosni i Hercegovini. Potom se vratila u Split, a dječakov otac je dva puta pokušao sina vratiti u Italiju. U lipnju prošle godine je pred njenom kućom bio organiziran veliki prosvjed u kojem se tražila odgoda ovrhe nad djetetom.

Facebook/I ja sam majka

Nina Kuluz

Cesare Avenati

ovrha djeteta

vanda plazonić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter