neće mu biti lako

Svi čestitaju Hrvatskoj na velikoj pobjedi, a britanski veleposlanik zbog finala s Francuskom u žešćoj je obiteljskoj drami


100posto
12.07.2018.08:30
Svi čestitaju Hrvatskoj na velikoj pobjedi, a britanski veleposlanik zbog finala s Francuskom u žešćoj je obiteljskoj drami
Reuters

sažeto

Nakon pobjede američki veleposlanik u Zagrebu je prokomentirao: 'Sljedeća žrtva je Francuska'


100posto
12.07.2018.08:30

Nakon pobjede Hrvatske u polufinalu  Svjetskog prvenstva protiv Engleske, Hrvatskoj stižu čestitke sa svih strana svijeta. Jedan od čestitara je i američki veleposlanik u Zagrebu Robert Kohorst, kojeg pamtimo po tvitovima uoči i nakon utakmice s Rusijom. Ovoga puta nakon fenomenalne pobjede je prokomentirao: 'Sljedeća žrtva je Francuska'.

Britanski ministar za EU i NATO, Sir Alan Duncan, nakon pobjede je objavio tvit  s hrvatskom zastavom napisavši: "'Ponosan sam na Englesku. Čestitke Hrvatskoj. Ogromno poštovanje obama ekipama".

Oglasio se i britanski veleposlanik Andrew Dalglish, koji naravno žali zbog poraza Engleske, ali je čestitao Hrvatskoj poručivši da smo imali veliko srce. Također je otkrio : "Učinili ste mi obiteljski život manje kompliciranim (supruga mi je Francuskinja)".

Makedonski premijer Zoran Zaev, koji je utakmicu čini se pratio u društvu predsjednice Kolinde Grabar Kitarović u Bruxellesu poručio je: "Čestitke Hrvatskoj! Politika, sport, regija i svijet susreću se večeras u Bruxellesu".

POGLEDAJTE KAKO SMO SLAVILI POBJEDU:

utakmica

pobjeda

veleposlanici

newsletter

Prijavite se na Newsletter