video: malo se previše zaigrao

Televizijski urednik odlučio doraditi snimku Trumpa iz Bijele kuće koja sve šokirala pa nakon toga dobio otkaz


100posto
12.01.2019.08:30
Televizijski urednik odlučio doraditi snimku Trumpa iz Bijele kuće koja sve šokirala pa nakon toga dobio otkaz
REUTERS/Carlos Barria

sažeto

'Završili smo našu istragu o ovom incidentu i utvrdili da su radnje rezultat pojedinačnog urednika čiji je radni odnos prekinuti', poručili su


100posto
12.01.2019.08:30

Televizijska stanica u Seattleu otpustila je urednika nakon što je emitirala video snimku iz ovalnog ureda američkog predsjednika Donalda Trumpa  koji je navodno digitalno izmijenjen. FOX-ova podružnica Ku-13 emitirala je video iz govora Trumpa u narančastim tonovima i jezikom koji mu je ležerno visio iz usta nakon izjave.

Filtrirane boje video-zapisa izgledaju više zasićene i jezik je izgledao kao da je obrađen. Minorthvest.com je objavio slične video snimke koji prikazuju neslaganja video zapisa, koji je od tada skinut s programa Ku-13.

Malo se previše zaigrao

Nakon toga snimka je povučena jer tvrdili su "ne zadovoljava njihove uređivačke standarde" i ispričali su se što је predsjednik predstavljen u negativnom svijetlu. Nakon što je postaja istražila incident  potvrdili su da su otpustili dotičnog urednika.

"Završili smo našu istragu o ovom incidentu i utvrdili da su radnje rezultat pojedinačnog urednika čiji je radni odnos prekinut".

Trump

otkaz

snimka

newsletter

Prijavite se na Newsletter