'Jako nam je teško i grozno'

Stravična nesreća nedaleko od Slavonskog Broda: Prevrnuo se autobus pun školaraca, jedna osoba poginula


Lada Novak Starčević
12.10.2017.11:35
Stravična nesreća nedaleko od Slavonskog Broda: Prevrnuo se autobus pun školaraca, jedna osoba poginula
Danijel Soldo / CROPIX

sažeto

"Uputili smo se na mjesto nesreće. Svaki putnik nam je dakako bitan, ali najgore je to što se to dogodilo djeci", rekla nam je zaposlenica VB Toursa


Lada Novak Starčević
12.10.2017.11:35

Teška prometna nesreća desila se u četvrtak ujutro nedaleko od Slavonskog Broda na županijskoj cesti 4202 između Vranovaca i Trnjana. Autobus, koji je prevozio djecu iz osnovne škole iz Kruševice na kazališnu predstavu, se prevrnuo i sletio s ceste. 

Nesreća se dogodila kad je automobil koji je išao u susret autobusu, zbog puknuća gume, prešao u suprotni trak, neslužbeno saznajemo.

"Naša ekipa je otišla na mjesto nesreće. Jako nam je teško i grozno. Svaki putnik nam je dragocjen, ali najgore je to što se to dogodilo djeci", rekla je Dubravka Borić, zaposlenica VB Toursa.

SB Plus

Vozač automobila poginuo je na mjestu nesreće, a na terenu su vatrogasci i Hitna pomoć. U sudaru su neka djeca zadobila hematome po glavama, ali nema teže ozlijeđenih. Djeca su uplašena i po njih je upućen drugi autobus...

U Osnovnoj školi "Josip Kozarac" svi su vrlo uznemireni, no djelatnici nam nisu mogli davati službene izjave, a svi nadređeni su bili na mjestu nesreće.

Cesta je zatvorena za sav promet te vozila policijski službenici preusmjeravaju na obilazne pravce. Očevid je u tijeku, priopćili su iz policije.

nesreća

Slavonski Brod

Podijeli članak