VIDEO: SNIMKA KOJA JE ŠOKIRALA HRVATSKU

Tijekom predavanja uzimala kokain? Iz zagrebačkog veleučilišta poručuju: 'Osuđujemo takvo ponašanje, pokrenut je postupak'


Juraj Filipović
16.11.2017.15:05
Tijekom predavanja uzimala kokain? Iz zagrebačkog veleučilišta poručuju: 'Osuđujemo takvo ponašanje, pokrenut je postupak'
Screenshot/Facebook

sažeto

Studentica zagrebačkog veleučilišta za 100posto je potvrdila kako je snimka autentična i istinita


Juraj Filipović
16.11.2017.15:05

Od utorka se na društvenim mrežama, prvenstveno na Facebooku, počeo masovno dijeliti šokantan video.

Prema svemu sudeći snimljen je mobitelom, a na njemu je ženska osoba koja radi kretnje karakteristične za konzumiranje kokaina, speeda ili neke druge droge koja se uzima 'na nos'.

Snimka se prvo pojavila na satiričnoj Facebook stranici Hardkoo7, a izazvala je mnoštvo reakcija.

Inače, ubrzo su se u komentarima ispod objavljene snimke pojavile tvrdnje raznih studenata da je video snimljen na zagrebačkom privatnom veleučilištu VERN.

Spomenuto veleučilište je već u srijedu na svojim službenim stranicama objavilo priopćenje koje prenosimo u cijelosti:

"Veleučilište VERN' zaprimilo je informaciju o videomaterijalu čiji sadržaj upućuje na neprihvatljivo i nedozvoljeno ponašanje jedne naše studentice u prostorima veleučilišta. Odmah po primitku navedene informacije Veleučilište VERN' pokrenulo je odgovarajuće pravne i druge postupke.

Osuđujemo svako postupanje koje se kosi sa zakonima Republike Hrvatske i internim aktima ustanove te će ovaj predmet biti obrađen u skladu s navedenim.

Odjel za komunikacije

Veleučilište VERN", stoji na stranicama tog fakulteta.

Screenshot/Vern

Za komentar smo se obratili i Direktoru odjela za komunikacije VERN-a Kristijanu Pakšecu koji nam nije otkrio ništa što u priopćenju već ne piše, ali je dodao kako smatra da je riječ o traču i da su obaviještene sve nadležne službe te da će se istragom ustvrditi je li riječ uistinu o VERN-u i njihovoj studentici.

Valja napomenuti da smo kontaktirali više studenata VERN-a. Nitko od njih nije htio davati izjave, ali jedna studentica ipak je za 100posto kazala kako je snimka autentična i istinita.

"To je bez sumnje VERN, vidim to po stolcima i stolovima. Mislim da je riječ čak o dvorani na prvom katu zgrade", kazala nam je studentica, koja je zbog zaštite identiteta htjela ostati anonimna.

Više pogledajte u videoprilogu:

Zagreb

Facebook

video

kokain

fakultet

Vern

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter