video: uz ovakve 'prijatelje' ne trebaju vam neprijatelji

Tinejdžerka skoro poginula nakon što ju je netko iz društva doslovno gurnuo s mosta


Mia Peretić
10.08.2018.12:00
Tinejdžerka skoro poginula nakon što ju je netko iz društva doslovno gurnuo s mosta
Screenshot

sažeto

Nenadani pad je za Jordan rezultirao teškim tjelesnim ozljedama i bolničkim oporavkom


Mia Peretić
10.08.2018.12:00

Jordan Holgerson, tinejdžerka iz Washingtona, s prijateljima je došla na ideju da s 18 metara visokog mosta skoče u rijeku Lewis, no kada se popela, dobila je pravi dojam o kakvoj se visini zapravo radi i zaključila da to ipak nije dobra zamisao. Nažalost, s njom se nije složila jedna od osoba iz ekipe, koja je uzela stvar u svoje ruke i gurnula ju s mosta.

U video snimci se jasno čuje kako tinejdžerica ponavlja da ipak ne želi, što je nepoznata "prijateljica" odlučila totalno ignorirati. Nenadani pad je za Jordan rezultirao teškim tjelesnim ozljedama i bolničkim oporavkom.

"Slomila sam pet rebara i imam probušeno plućno krilo. Mogla sam poginuti. No, srećom nisam", izjavila je unesrećena djevojka. 

Nije poznato tko je osoba koja je odlučila baciti Jordan s mosta, ili zašto je mislila da je to dobra ideja, no policija je odlučila saznati i to pa je u tijeku istražni postupak kako bi vidjeli ima li elemenata kaznenog djela, prenosi KATU News.

Prošlog je ljeta jedan 47-godišnji muškarac ozlijeđen nakon skoka s iste pozicije, a tada je šef vatrogasne službe tog okruga izjavio da su skokovi s mosta opasni i ilegalni.

Opasnost

visina

skakanje

rijeka Lewis

mostovi

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter