potraga još traje

Tko je muškarac koji je misteriozno nestao s kruzera, otkrivena njegova posljednja Facebook objava i jako je dramatična


100posto
28.12.2018.12:00
Tko je muškarac koji je misteriozno nestao s kruzera, otkrivena njegova posljednja Facebook objava i jako je dramatična
Screenshot

sažeto

Kompanija Royal Caribbean potvrdila je da je propustio izvedbu, zakazanu za Božić


100posto
28.12.2018.12:00

Američka obalna straža traga za nestalim članom posade kruzera Vision of the Seas koji je nestao za Božić. I dok jedan dio svjetskih medija piše kako se on iskrcao negdje u blizini Portorika, neki sumnjaju da se bacio s kruzera. 20-godišnji Arron Hough bio je plesač, glumac i glazbenik koji je sudjelovao u mjuziklu na brodu, a na njega se prema riječima posade nije vratio 25. prosinca. 

Kompanija  Royal Caribbean potvrdila je da je propustio izvedbu, zakazanu za Božić.

"Sa žaljenjem izvještavamo da smo poslije pretresa broda i pregleda snimaka sigurnosnih kamera ustanovili da je posljednji put viđen na brodu oko 16 satova po lokalnom vremenu" poručili su iz kompanije. Na posljednjoj snimci Hougha  koja postoji vidi se on kako se kreće palubom broda oko 4 sata ujutru na Božić.

Arron je objavio tajanstvenu objavu prije svog nestanka, a ona glasi: "Ispod vode je ljepota. Uvijek pogledajte ispod površine, prije nego što donesete odluku".

Dan ranije je, pak, objavio poruku: "Danas ću nekoga j... ubiti".

Nakon njegova nestanka obaviještena je policija i lokalne vlasti, a Arronov nestanak pokrenuo je veliku potragu, ali za sada bez uspjeha. Na kruzeru je počeo raditi nakon što je diplomirao na Akademiji za kazališnu umjetnosti u Londonu.  Tijekom plovidbe Arron je redovno objavljivao postove na Facebook profilu, a mnoge od njih bile su poprilično depresivne, pokazujuć ida prolazi kroz težak životni period.

nestanak

kruzer

arron hough

newsletter

Prijavite se na Newsletter