STRAVA U KB DUBRAVA

Trojica pretukla djelatnika u bolnici jer im je rekao da pričekaju red, hitno operiran s teškim ozljedama glave


HINA
18.03.2018.21:25
Trojica pretukla djelatnika u bolnici jer im je rekao da pričekaju red, hitno operiran s teškim ozljedama glave
Arhiva/Cropix

sažeto

Napadači su tijekom dana privedeni u policiju i protiv njih se vodi kriminalistička istraga


HINA
18.03.2018.21:25

Administrativni djelatnik Kliničke bolnice Dubrava koji je u nedjelju, 18. ožujka pretučen na svom radnom mjestu, operiran je i u dobrom je stanju, izjavio je u nedjelju navečer ravnatelj bolnice Srećko Marušić.

Očekujemo da će potpuno fizički ozdraviti, a kakve će psihičke posljedice imati, prerano je govoriti, kazao je Marušić i precizirao da je djelatnik u napadu zadobio teške tjelesne ozljede glave.

Narednih sedam-osam dana će izići iz bolnice i nastaviti liječenje kod kuće do oporavka, kazao je Marušić.

Otvorena kriminalistička istraga

Zamoljen da komentira sigurnost medicinskog osoblja na radnom mjestu, Marušić je kazao da se "u konačnici sve svodi na moral i na mentalno zdravlje pacijenata, a ono je rezultat socijalnog i  duhovnog okružja u kojem živimo."

"Veliki broj pacijenata prolazi kroz bolnicu; to su deseci i stotine tisuća ljudi. Nije čudno da se ponekad dogodi incident i verbalni nasrtaj, ali moram priznati da incident s težim tjelesnim posljedicama nismo do sada imali," zaključio ravnatelj Kliničke bolnice Dubrava Srećko Marušić.

Prema izjavama policije, tri su muškarca danas u 10.30 nasrnuli na zaposlenika Bolnice Dubrava i nanijele mu teže tjelesne ozljede. Napadači su tijekom dana privedeni u policiju i protiv njih se vodi kriminalistička istraga, o čijim će rezultatima, rečeno je, policija u ponedjeljak izvijestiti javnost.

napad

nasilje

bolnica

KB Dubrava

teške ozljede

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter