ljubio ju na silu

Trump se obračunao sa ženom koja ga optužuje da ju je napastvovao: Pa tko bi normalan to radio na javnom mjestu


Ružica Matić
21.02.2018.10:25
Trump se obračunao sa ženom koja ga optužuje da ju je napastvovao: Pa tko bi normalan to radio na javnom mjestu
Reuters

sažeto

Rachel Crooks tvrdi da ju je Trump u predvorju svog tornja na silu više puta poljubio u obraze i jednom ravno u usta


Ružica Matić
21.02.2018.10:25

Američki predsjednik obračunao se na Twitteru sa ženom koja ga optužuje da ju je napastvovao 2006. dok je kao mlada djevojka radila kao recepcionistica u njegovu neboderu u New Yorku, Trump Toweru.

35-godišnja Rachel Crooks jedna je od petnaestak žena koje su u javnost iznijele informacije o nepriličnom ponašanju Donalda Trumpa. Tvrdi da ju je u predvorju Trump Towera na silu više puta poljubio u obraze i jednom ravno u usta, a priču je objavio ugledni Washington Post.

A woman I don’t know and, to the best of my knowledge, never met, is on the FRONT PAGE of the Fake News Washington Post saying I kissed her (for two minutes yet) in the lobby of Trump Tower 12 years ago. Never happened! Who would do this in a public space with live security......

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 20. veljače 2018.

„Žena koju ne poznajem i koju, koliko mi je poznato, nikad nisam upoznao, je na naslovnici fake news novina Washinton Post i kaže kako sam je prije 12 godina dvije minute ljubio u predvorju. To se nikad nije dogodilo! Pa tko bi normalan to napravio u javnom prostoru sa osiguranjem“, napisao je Trump na Twitteru.

Please, by all means, share the footage from the hallway outside the 24th floor residential elevator bank on the morning of January 11, 2006. Let’s clear this up for everyone. It’s liars like you in politics that have prompted me to run for office myself. https://t.co/ir7EEKoXRU https://t.co/GmkkZ5jUc7

— Rachel Crooks for Ohio (@RachelforOhio) February 20, 2018

Rachel Crooks odmah mu je odgovorila, isto na Twitteru.

„Molim vas, svakako objavite snimke nadzornih kamera iz predvorja banke na 24. katu od 11. siječnja 2006. godine. Upravo zbog lažova poput vas sam se odlučila i sama kandidirati“, napisala je Crooks, koja je kandidatkinja Demokratske stranke na idućim izborima u Ohiju. 

Dodala je kako ne može vjerovati da američki predsjednik nema važnijih stvari kojima bi se bavio od nje. 

Donald Trump

Trump Tower

Rachel Crooks

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter