foto, video: totalni hit

Trump se raspametio ugledavši ove čarape, a kada smo ih vidjeli i nama je bilo jasno odakle tolika sreća. Ipak najviše voli samoga sebe


100posto
16.05.2019.08:00
Trump se raspametio ugledavši ove čarape, a kada smo ih vidjeli i nama je bilo jasno odakle tolika sreća. Ipak najviše voli samoga sebe
Reuters

sažeto

Ne zna se tko je bio sretniji, guverner ili američki predsjednik


100posto
16.05.2019.08:00

Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Trump inače je zaljubljenik u svoj lik i djelo, pa ne treba čuditi njegovo oduševljenje kada mu je guverner savezne države Louisiane pokazao da nosi "Trump čarape".

Zadigao nogavicu, a Trump se raspametio

Naime, guverner Billy Nungesser je prillikom rukovanja s predsjednikom zadigao nogavicu hlača i pokazao čarape s Trumpovim licem i kosom koja strši. Trump je čarape promotrio, te se zatim okrenuo snimateljima i prstom pokazao na Nungesserove noge, pri čemu je izgledao vrlo zadovoljno.

Zapravo, točnije bi bilo kazati da se ovdje ne zna tko je bio sretniji: Trump koji je ugledao čarape inspiriane njime ili guverner koji se činio silno ponosim što predsjedniku može iskazati ovoliku počast. 

'Kosu možete natapirati, češljati i stilizirati kako želite'

Navedene se čarape na internetu prodaju za tridesetak dolara po paru, a na jednoj su stranci opisane kao: "Donald Trump čarape s mekom, luksuznom kosom koju možete stilizirati, prečešljati, otkačiti i natapirati. Promijenite predsjednikov stil kako odgovara vašem raspoloženju", piše Business Insider.

Trump je u Louisianu otputovao kako bi s guvernerom razgovarao o postrojenju za ukapljivanje prirodnog plina, te američkom izvozu energenata, no na kraju su čarape preotele čitav show.

Donald Trump

SAD

čarape

newsletter

Prijavite se na Newsletter