U rijeku stigle pametne klupe, ali nisu svi oduševljeni

'Tužno da Grad Rijeka pada na plagijate, i to poprilično loše!'


Vid Barić
23.11.2017.12:05
'Tužno da Grad Rijeka pada na plagijate, i to poprilično loše!'
Andrija Čolak

sažeto

Riječki poduzetnik Andrija Čolak primijetio je kako su se riječke vlasti odlučile za proizvod konkurentske firme koja proizvodi pametne klupe slične popularnim Steora klupama. Smatra kako taj proizvod ima očigledne mane i nedostatke u usporedbi s pametnim klupama tvrtke Include


Vid Barić
23.11.2017.12:05

Grad Rijeka se nedavno pohvalio postavljanjem novih, takozvanih "pametnih klupa" u centru grada. Budući da je mladi Ivan Mrvoš, inovator i poduzetnik iz Solina, napravio priličan poslovni uspjeh prodavši svoje pametne klupe u 135 gradova diljem svijeta, većina je ljudi očekivala kako su Riječani nabavili upravo proizvod njegove tvrtke Include.

To, ipak, nije slučaj, a sve je na svojem Facebook profilu prokomentirao riječki poduzetnik Andrija Čolak. Primijetio je kako su se riječke vlasti odlučile za proizvod konkurentske lokalne firme koja proizvodi kopiju Mrvoševih popularnih Steora klupa. Također, smatra kako navedeni proizvod ima očigledne mane i nedostatke u usporedbi s pametnim klupama tvrtke Include.

Krajnje tužno da jedan grad koji je slovio kao najinovativniji grad ovog područja i grad iz kojeg su kretali trendovi pada na plagijate i to poprilicno lose. Najiskrenije mislim kako je dobro što postoji konkurencija i da se jača kategorija, međutim proizvod od lokalnog Euromodula je bitno losiji i zaostaliji od Steore.

Reakciju Andrije Čolaka prenosimo u cijelosti:

U nastavku pogledajte kako izgledaju Steora pametne klupe:

Mislite li kako se radi o kopiranju proizvoda ili o zdravoj konkurenciji?

kopija

Grad Rijeka

pametne klupe

original

proizvod

Podijeli članak