VRAĆALE SE SA SVJETSKOG PRVENSTVA

U teškom sudaru poginule poznate bodybuilderice, njihov automobil se zabio u kamion


Tomislav Kukec
13.11.2017.09:35
U teškom sudaru poginule poznate bodybuilderice, njihov automobil se zabio u kamion
Facebook

sažeto

Branislava (48) je bila višestruka prvakinja, a 16-godišnja Milica najveća mlada nada ovog sporta u regiji


Tomislav Kukec
13.11.2017.09:35

Srpski mediji javljaju o teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila kod Kovačice u Vojvodini, a u kojoj su život izgubile dvije vrhunske sportašice.

Smrtno su stradale srpske reprezentativke u bodybuildingu, Branislava Jovanović (48) i 16-godišnja bodybuilderica Milica Beslać, a u nesreći je poginula i Miličina majka dok je njezin otac teško ozlijeđen te se liječnici bore za njegov život.

Facebook

Kako javlja Alo, nesreća se dogodila na uglu Ulice JNA i Bratstva jedinstva u Kovačici kada su se sportašice vraćale iz Rumunjske sa Svjetskog prvenstva. Do sudara je došlo kada je automobil udario u kamion novopazarskih registracija, koji je prevozio repu, izgubio kontrolu i udario u autobusnu stanicu.

Facebook

Branislava je, pišu srpski mediji, bila jedna od najboljih, ako ne najbolja i najpoznatija srpska bodybuilderica, a na tom Svjetskom prvenstvu u Rumunjskoj je zauzela 4. mjesto. Bila je višestruka šampionka države i Balkana u "fizik" kategoriji.

Mlada Milica, pak, smatrala se najvećom nadom ovog sporta, a prije tri godine osvojila je i priznanje za najboljeg mladog sportaša Apatina, te je bila prvakinja Balkana u kategoriji natjecatelja do 16 godina.

nesreća

crna kronika

smrt

pogibija

bodybuilding

Milica Beslać

Branislava Jovanović

Podijeli članak