Nezapamćen zločin u regiji

Ubio suprugu, sina i šogora, ranio snahu pa si pucao u glavu u crkvi!


Ružica Matić
24.04.2017.12:35
Ubio suprugu, sina i šogora, ranio snahu pa si pucao u glavu u crkvi!

sažeto

Višestrukom ubojstvu prethodila je svađa oca i sina, a zločin je počinjen pištoljem za koji je Božidar D. imao urednu dozvolu za držanje


Ružica Matić
24.04.2017.12:35

U selu Barič kraj Požarevca u Srbiji 76-godišnji Božidar D. ubio je iz pištolja suprugu Radu, sina Miroslava i šogora Pavla, ranio snahu Goricu, a zatim presudio i sebi, javlja Blic.

Višestrukom ubojstvu prethodila je svađa oca i sina, a zločin je počinjen pištoljem za koji je Božidar D. imao urednu dozvolu za držanje od 1998. godine, rekao je Tanjugu načelnik Policijske uprave Požarevac Srđan Lazić.

"Provjerama u policijskim evidencijama utvrđeno je da u ovoj obitelji do sada nije bilo prijave bilo kakvog nasilja. Reč je o uglednoj obitelji solidnog imovinskog stanja, tako da ništa nije ukazivalo da bi moglo doći do ovako teškog zločina", izjavio je policijski načelnik Lazić. Dodao je da je Božidar D. bio austrijski umirovljenik.

"Sve sam ih pobio, samo mi je k*rva pobjegla", navodno je dobacio svom bratu u prolazu.

Nakon trostrukog ubojstva, Božidar D. izvršio je samoubojstvo. Pucao si je u glavu na ulazu seoske crkve. Takav zločin ne pamti se u požarevačkom kraju.

Srpska policija je na terenu i obavlja očevid. 

Blic piše kako se neslužbeno doznaje da je Božidar D. prvo ubio šogora na ulici, a zatim je pucao na sina i snahu. Krvavi pohod nastavio je krenuvši na suprugu Radu, koja je pobjegla kod svojih roditelja. Pomahnitali suprug tu je stigao i ubio. 

Srbija

crkva

Požarevac

umirovljenik

višestruko ubojstvo

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter