IZGUBIO BITKU ZA ŽIVOT

Umro je poznati riječki novinar Korado Vujnović


Tomislav Kukec
14.02.2018.08:20
Umro je poznati riječki novinar Korado Vujnović
HRT

sažeto

Poznati sportski reporter Radio Rijeke Korado Vujnović operiran je u četvrtak u riječkom KBC-u nakon puknuća aorte


Tomislav Kukec
14.02.2018.08:20

Sinoć je u Rijeci, nakon kratke i teške bolesti, u 48. godini života zauvijek stalo kucati srce kolege Korada Vujnovića, reportera Hrvatskog radija Radija Rijeke.

Kako piše Novi list, Korado Vujnović bio je vrsni sportski novinar čiji je glas u eteru postao zaštitni znak svih utakmica HNK Rijeka posljednjih godina i nezaobilazne radijske emisije Pod stijenama Kantride ponedjeljkom ujutro. 

Korado Vujnović rođen je u Rijeci 2. siječnja 1970. godine, a na Radio Rijeci se zaposlio 1990. godine u Odjelu tehnike, da bi prije petnaestak godina počeo surađivati kao novinar sportskog programa Radio Rijeke, Hrvatskoga radija i Hrvatske televizije. Završio je srednju Elektrotehničku školu i diplomirao uz rad na Ekonomskom fakultetu u Rijeci, na temu nogometnih transfera.

HRT

Poznati sportski reporter Radio Rijeke Korado Vujnović operiran je u četvrtak u riječkom KBC-u nakon puknuća aorte. U bolnicu je primljen nakon jakih bolova u trbuhu. HRT-ova novinarka Maja Sever tada je objavila poziv donorima krvi da se jave u riječku bolnicu i pomognu Koradu. Njezin apel odjeknuo je na društvenim mrežama, a građani su davali potporu omiljenom komentatoru.

Na žalost, nije mu bilo spasa. Počivao u miru.

korado Vujnović

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter