ispovijest bivšeg klijenta balkanskog svodnika

Unajmili bismo kuću ili apartman. Djevojke bismo birali iz kataloga, cijena je od 300 do 1000 eura. One bi dolazile i odlaze, a jednom smo dogurali i do njih 60


100posto
17.04.2019.11:00
Unajmili bismo kuću ili apartman. Djevojke bismo birali iz kataloga, cijena je od 300 do 1000 eura. One bi dolazile i odlaze, a jednom smo dogurali i do njih 60
REUTERS

sažeto

Biznismen ispričao medijima sve jer mu je kaže, dosta laži 


100posto
17.04.2019.11:00

Seks skandal ne prestaje tresti Srbiju, a o pojedinostima je progovorio 40-godišnji biznismen G. S. iz Beograda, dugogodišnji klijent elitne prostitucije. Nakon uhićenja Mihajla Maksimovića, G.S. je medijima odlučio otkriti detalje o tome kako VIP prostitucija u Beogradu funkcionira.

'Nitko ih na ovo ne tjera'

"Iznajmio sam s prijateljima i poslovnim partnerima jednu beogradsku vilu, a za vikend smo bili sa 60 djevojaka. Nismo žalili para, bila je to nevjerojatna žurka uz danonoćno orgijanje. Dolazile su nam najbolje ribe svih profila. Šokirali biste se kada biste vidjeli poznate face koje se bave ovim poslom, a nisu samo starlete ili reality zvijezde", započeo je svoju priču Kuriru biznismen.

"Odlučio sam vam sve ispričati, jer su mi dojadile laži koje svakodnevno čujem, a najviše iz srpskih realityja i nekih medija gdje pojedine djevojke izigravaju svetice. Također me pogađaju i neistine vezane za njihove makroe, koji su po medijima prikazani da otimaju pare djevojkama, da ih fizički i psihički maltretiraju, čak da ih tjeraju da o svom trošku rade plastične operacije i da ih primoravaju na seks s mušterijama. Sve ovo nije istina, a to znam jer moji prijatelji i ja koristimo usluge tih djevojaka", otkriva Beograđanin koji kaže da je prvi korak uvijek naručivanje djevojaka iz kataloga. Ako one iz nekog razloga ne mogu doći, onda naručuju druge.

iStock

"Veliki broj djevojaka želi se baviti ovim poslom, katalog je pun, ako jedne nema u tom trenutku, dolazi druga. Nitko ih na ovo ne tjera, niti je makroima padalo na pamet da ih primoravaju, niti su imali vremena za to. Mi smo uspješni biznismeni i želimo se povremeno opustiti, organizirati dobru žurku i provesti se s lijepim i atraktivnim djevojkama" priča Kurirov izvor i dodaje:

'Samo želimo dobar provod' 

"Prvo iznajmimo neki prostor, kuću ili veći stan, ako nas ima više, ako nas je manje, hotelski apartman. Onda biramo djevojke iz kataloga i one nam dolaze po dogovoru. Cijene su različite, od 300 eura za večer po djevojci pa do 1.000. Uglavnom je 300 do 500 eura, a naravno da ih i častimo. Nema droga, niti nasilja, jednostavno, želimo dobar provod i seks. Djevojke za to vrijeme dolaze i odlaze, nedavno smo, vjerovali ili ne, dogurali i do njih 60", govori biznismen te ističe da su prostitutke većina starleta i reality zvijezda koje svakodnevno viđamo na televizijama i po medijima...

istock

"Znam sve o njima i čime se već godinama bave, čak i kolika im je cijena za sat ili noć. Zato mi je sve ovo smiješno što pričaju i foliraju se. Ne rade samo za makroe, ima dosta 'solerica', koje same nalaze mušterije, ili onih malo starijih, iskusnijih i poznatijih koje dovode mlađe devojke, pa onda i one ulaze u posao sa svojom ekipom. Naravno da ima svašta u tom poslu, ali je daleko od nasilja i filmskih priča koje se provlače po medijima", tvrdi korisnik prostitucije za Kurir.

Podsjetimo, Mihajlo Maksimović i njegov brat Dušan Milenković uhićeni su zbog sumnje da su trgovali ljudima i organizirali lanac elitne prostitucije. Suđenje čekaju u pritvoru. Djevojke za koje se sumnja da su bile žrtve dobile su status posebno osjetljivih svjedoka.

Beograd

elitna prostitucija

newsletter

Prijavite se na Newsletter