VIDEO: OSUĐENA NA 30 GODINA ZATVORA

Unuka glumca iz Boljeg života ubila majku i baku pa pokušala zadaviti cimericu u ćeliji


100posto
28.10.2017.15:30
Unuka glumca iz Boljeg života ubila majku i baku pa pokušala zadaviti cimericu u ćeliji
Screenshot / FB

sažeto

Pomahnitalu glumicu Teodoru Viktorović, koja je inače sitnije građe, stražari su jedva uspjeli smiriti i savladati


100posto
28.10.2017.15:30

Unuka glumca Mihajla Viktorovića, poznatijeg po ulozi Đoke Ciganovića u seriji "Bolji život", pred presudu za ubojstvo majke i bake zamalo je ubila ženu s kojom dijeli zatvorsku ćeliju u Centralnom zatvoru u Beogradu, piše kurir.rs.

Teodora Viktorović (42) je zbog ubojstva majke Ljiljane (61) i bake Ivanke (90) Đukić, koje se dogodilo u ožujku 2015. godine, u četvrtak osuđena na Višem sudu u Beogradu na 30 godina zatvora.

Incident se dogodio nekoliko dana pred presudu koja joj je izrečena.

"Teodora je nasrnula na zatvorsku cimericu koja nije poznata javnosti. Uhvatila ju je za vrat i počela ju je daviti. Žena se pokušala obraniti, ali su njenu vrisku, koja je odzvanjala blokom, čuli stražari i odmah dotrčali. Čim je stražarica otvorila vrata i ušla u ćeliju, Teodora je nasrnula i na nju", otkrio je izvor Kurira, upućen u događanja iza rešetaka.

Pomahnitalu glumicu, koja je inače sitnije građe, stražari su jedva uspjeli smiriti i savladati. Kako je sugovornik otkrio novinarima Kurir, njezina je ćelija odmah detaljno pretresena kako bi se provjerilo da u njoj slučajno nema nedozvoljenih sredstava. Protiv Teodore Viktorović bit će pokrenut disciplinski postupak zbog grubog kršenja pravila ponašanja u zatvoru.

ubojstvo

Bolji život

Mihajlo Viktorović

Centralni zatvor

Teodora Viktorović

newsletter

Prijavite se na Newsletter