FOTO: JEZIVO OTKRIĆE U CENTRU ZAGREBA

Vatrogasci pod rotirkama provalili u stan i pronašli ženski leš, susjedi vjeruju da je duže vrijeme mrtva


Juraj Filipović
27.10.2017.18:40
Vatrogasci pod rotirkama provalili u stan i pronašli ženski leš, susjedi vjeruju da je duže vrijeme mrtva
Sandra Šimunović/Cropix

sažeto

Nakon dolaska policijskih službenika, na lice mjesta stigla je i hitna pomoć koja je ustanovila smrt, a tijelo je kasnije prevezeno na Zavod za sudsku medicinu


Juraj Filipović
27.10.2017.18:40

Policijske i vatrogasne rotirke uznemirile su u petak oko 17 sati stanovnike zagrebačke Martinovke.

Naime, u stanu zgrade u Koranskoj ulici pronađeno je mrtvo žensko tijelo, a ulazna vrata trebali su provaliti vatrogasci budući da je pokojnica živjela sama.

Kako neslužbeno doznajemo, policiju je alarmirala obitelj pokojnice nakon što im se danima nije javljala na telefon, a prilično uznemireni susjedi tvrde da je duže vrijeme nisu vidjeli i o tome su obavještavali obitelj.

Juraj FIlipović

Nakon dolaska policijskih službenika, na lice mjesta stigla je i hitna pomoć koja je mogla samo ustanoviti smrt, a tijelo je kasnije prevezeno na Zavod za sudsku medicinu. Tamo će obdukcijom biti ustanovljen uzrok, ali i okvirno vrijeme smrti kako bi se saznalo koliko je dugo pokojnica bila u stanu. 

"U stanu je pronađena mrtva žena starije životne dobi, i za sada možemo kazati da na tijelu ne postoji tragovi koji bi upućivali na nasilnu smrt ili počinjenje kaznenog djela. Uskoro ćemo znati više detalja", kazali su nam iz PU zagrebačke.

Juraj FIlipović

Zagreb

smrt

crna kronika

vatrogasci

žena

tijelo

leš

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter