KAOS NA AUTOCESTI A3

Vozač terenca jurio, pokušao izgurati policiju s ceste pa sletio u kanal, više osoba ozlijeđeno


Tomislav Kukec
16.10.2017.22:00
Vozač terenca jurio, pokušao izgurati policiju s ceste pa sletio u kanal, više osoba ozlijeđeno
Goran Sebelić / CROPIX

sažeto

Velika policijska potjera odvila se na području brodsko-posavske Policijske uprave


Tomislav Kukec
16.10.2017.22:00

Policijska uprava brodsko-posavska poslala je večeras priopćenje u kojem je izvijestila o kaosu koji se nakon 20 sati događao na autocesti A3 kod naselja Slobodnica. 

"U Operativno komunikacijskom centru PU brodsko-posavske, oko 20 sati, zaprimljena je dojava, da se na autocesti A3, kod Slobodnice, vozač terenca stranih registracijskih oznaka oglušio o zapovijedi policije da se zaustav, već je nastavio vožnju, pokušavši izgurati vozilo policijskih službenika s ceste. Pritom je izgubio nadzor nad vozilom, sletjevši s ceste u žičanu ogradu, a potom odvodni kanal. U terencu se nalazilo više osoba, od kojih je nekoliko ozlijeđeno, te su prevezeni u bolnicu u Slavonskom Brodu. Nema teže ozlijeđenih osoba", priopćili su iz policije. 

Obzirom da se radi o stranim državljanima, policijski službenici nastavljaju daljnji rad na utvrđivanju okolnosti njihovog  ulaska u Republiku Hrvatsku. Policijski službenici, također  utvrđuju i druge okolnosti činjenja prekršaja, odnosno kaznenog djela, te će sukladno utvrđenom poduzeti odgovarajuće mjere, najavili su.

policija

autocesta A3

stranci

Podijeli članak