Ona je srpska Ivanka Trump

Vučić o svojoj miljenici Milici (14): U budućnosti će biti od velike koristi za Srbiju


Lada Novak Starčević
30.03.2017.15:00
Vučić o svojoj miljenici Milici (14): U budućnosti će biti od velike koristi za Srbiju
Reuters

sažeto

Milica Vučić dala je svoj prvi intervju za srpske medije. Rekla je da premijer nije strog i da joj fali što više ne idu u kino


Lada Novak Starčević
30.03.2017.15:00

"Teško mi pada kada o tati pričaju ružne stvari jer ja njega volim najviše na svijetu", rekla je Blicu 14-godišnja Milica, kćer srpskog predsjedničkog kandidata Aleksandra Vučića.

Djevojčica je prvi put govorila za medije rekavši da srpski premijer nije strog otac. Od nje samo traži da uči.

Ne vidim ga onoliko često koliko bih voljela, a kada se vidimo razgovaramo o svemu. Ne mogu se još naviknuti na ovaj način života, nedostaje mi ono vrijeme kad smo mogli sami šetati Knez Mihajlovom, ići u kino.

Vučić ne skriva da je slab na kćerku za koju kaže da je izvanredna i vrlo obrazovana. On je jako vezan uz nju, posebno nakon tragedije 2014. godine kada je supruzi umrla beba nekoliko dana prije termina porođaja.Reuters

U devet godina nije dobila četvorku

"Ako smijem reći, Milica je netko tko bi se u budućnosti mogao dobro iskoristiti za Srbiju. Ona će biti vrlo snažna ličnost, govori više stranih jezika kao materinski i mislim da je pred njom velika budućnost", objasnio je premijer.

Dodao je da je sin Danilo običan kao i on, a Milica je snažnija od obojice.

"Jednom sam je pitao: 'Milice, da li si dobila barem jednu četvorku?', sve očekujući da je, a nije. Nije dobila nijednu četvorku u devet godina", hvali se Vučić, čije su reklame jutros, posljednjeg dana predizborne kampanje u Srbiji, osvanule na svim dnevnim novinama umjesto naslovnice.

Komentatori se šale da je Milica srpska Ivanka Trump. Naime, američki predsjednik nikada nije skrivao posebnu naklonost prema svojoj starijoj kćeri, koja je ovih dana postala službena zaposlenica vlade SAD-a. 35-godišnjakinja je nedavno dobila i ured u Bijeloj kući.

Reuters

Srbija

izbori

Aleksandar Vučić

izbori u Srbiji

Milica Vučić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter