video: najjači sam i odlazim odavde!

Zakasnio na let pa istrčao na pistu i silom pokušao ući u prvi avion koji je vidio, čupao vrata i tukao se s osobljem


Ružica Matić
18.05.2018.12:00
Zakasnio na let pa istrčao na pistu i silom pokušao ući u prvi avion koji je vidio, čupao vrata i tukao se s osobljem
Screenshot

sažeto

Trudio se iz petnih žila, čupao vrata i rukama i nogama i pritom se tukao s aerodromskim osobljem


Ružica Matić
18.05.2018.12:00

Jedan putnik koji je zakasnio na let izazvao je pravi kaos na aerodromu u Melbourneu.

Kad je shvatio da je njegov avion odavno odletio, 57-godišnjak je prvo zapalio cigaretu unatoč strogoj zabrani pušenja na cijelom aerodromu, a zatim se zaletio prema najbližem izlazu s terminala, progurao se kraj osoblja koje ga je pokušalo zaustaviti i istrčao na pistu. Očito odlučan da pod svaku cijenu ode iz Melbournea, pa koja god bila destinacija, pomahnitali muškarac dojurio je do najbližeg zrakoplova, popeo se do vrata i pokušao ih na silu otvoriti.

Trudio se iz petnih žila i doslovce čupao vrata i rukama i nogama. Pritom se tukao s aerodromskim osobljem koje ga je pokušavalo zaustaviti, udarao ih i grebao. Zaposlenici aerodroma na kraju su ga ipak svladali, a zatim su stigli i policajci.

Australska federalna policija priopćila je kako su ga uhitili i odmah optužili za napad na jednog zaposlenika aerodroma kojem je nanio ozljede. Dodali su kako je istraga u tijeku te će optužnica vjerojatno biti proširena, javlja 9news.

U zrakoplovu u koji je pomahnitali 57-godišnjak pokušao ući tada još nije bilo putnika, no zbog njegova ispada njihovo ukrcavanje na let za Sidney počelo je punih sat vremena kasnije.  

avion

Australija

Melbourne

Podijeli članak