video: najjači sam i odlazim odavde!

Zakasnio na let pa istrčao na pistu i silom pokušao ući u prvi avion koji je vidio, čupao vrata i tukao se s osobljem


Ružica Matić
18.05.2018.12:00
Zakasnio na let pa istrčao na pistu i silom pokušao ući u prvi avion koji je vidio, čupao vrata i tukao se s osobljem
Screenshot

sažeto

Trudio se iz petnih žila, čupao vrata i rukama i nogama i pritom se tukao s aerodromskim osobljem


Ružica Matić
18.05.2018.12:00

Jedan putnik koji je zakasnio na let izazvao je pravi kaos na aerodromu u Melbourneu.

Kad je shvatio da je njegov avion odavno odletio, 57-godišnjak je prvo zapalio cigaretu unatoč strogoj zabrani pušenja na cijelom aerodromu, a zatim se zaletio prema najbližem izlazu s terminala, progurao se kraj osoblja koje ga je pokušalo zaustaviti i istrčao na pistu. Očito odlučan da pod svaku cijenu ode iz Melbournea, pa koja god bila destinacija, pomahnitali muškarac dojurio je do najbližeg zrakoplova, popeo se do vrata i pokušao ih na silu otvoriti.

Trudio se iz petnih žila i doslovce čupao vrata i rukama i nogama. Pritom se tukao s aerodromskim osobljem koje ga je pokušavalo zaustaviti, udarao ih i grebao. Zaposlenici aerodroma na kraju su ga ipak svladali, a zatim su stigli i policajci.

Australska federalna policija priopćila je kako su ga uhitili i odmah optužili za napad na jednog zaposlenika aerodroma kojem je nanio ozljede. Dodali su kako je istraga u tijeku te će optužnica vjerojatno biti proširena, javlja 9news.

U zrakoplovu u koji je pomahnitali 57-godišnjak pokušao ući tada još nije bilo putnika, no zbog njegova ispada njihovo ukrcavanje na let za Sidney počelo je punih sat vremena kasnije.  

avion

Australija

Melbourne

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter