Video: Ne da se ona

Zaljubljena svinja proganjala svoju simaptiju pred TV kamerama, nitko nije ostao ravnodušan


100posto
29.11.2019.15:00
Zaljubljena svinja proganjala svoju simaptiju pred TV kamerama, nitko nije ostao ravnodušan
Profimedia

sažeto

Grčki TV reporter trebao je izvijestiti o šteti koja je nastala u poplavama, ali jedna lokalna prasica imala je druge planove


100posto
29.11.2019.15:00

Ljubav na prvi pogled postoji, čak je i životinje mogu iskusiti. A i novinari. Na žalost, u ovom slučaju ljubav je neuzvraćena, a slomljenog srca ostala je jedna svinja. "Dobro jutro, imamo problem", kazao je na početku svog javljanja uživo Lazos Mantikos, grčki televizijski reporter.

Lazos je u javljanju uživo trebao izvijestiti o poplavama u Kineti, ali ga je u tome spriječilo zaljubljeno prase - koje ga je naganjalo pred kamerom i nije mu ni dozvolilo da započne izvještaj.

"Giorgos čuješ li me, imamo svinju ovdje koja nas naganja cijelo jutro... ljudi žao mi je ne mogu stajati (mirno) jer me grize", požalio se novinar voditeljima, tvrde u Guardianu. Iako im je kolega bio na sto (kila) muka, u studiju se može čuti provala iskrenog smijeha.

'Brojimo ranjene, dogovorite se'

Agresivno udvaranje ženske svinje koja je proganjala reportera prikazano je na programu uživo.

Iako je ta trenutak, zaljubljene svinje, bio smiješan, razlog javljanja, ono o čemu je novinar trebao pričati je tužan - mnoge je ljude trebalo spasiti iz domova i automobila nakon obilnih kiša i aktiviranih klizišta koja su pogodila regiju.

"Lazos, radi se o tragičnoj stvari i brojimo ranjene u Kineti pa se molim te probaj dogovoriti s prasicom", savjetovao je voditelj prije nego se ispričao publici zbog smijeha u studiju.

Grčka

poplave

reporter

Svinja

newsletter

Prijavite se na Newsletter