foto; video: suočena je s teškim optužbama

Zašto je instagram zvijezda poznata i kao 'zombi Angelina Jolie' uhićena? Prošla je niz plastičnih operacija, no i dalje tvrdi da je sve samo šminka i Photoshop


Mia Peretić
07.10.2019.09:05
Zašto je instagram zvijezda poznata i kao 'zombi Angelina Jolie' uhićena? Prošla je niz plastičnih operacija, no i dalje tvrdi da je sve samo šminka i Photoshop
Screenshot / YouTube

sažeto

Zadržana je prema nalogu suda u Teheranu koji se bavi "kulturnim zločinima i moralnom korupcijom"


Mia Peretić
07.10.2019.09:05

U Iranu je uhićena Sarah Tabar, Instagram influencerica poznata po drastičnim promjenama svog izgleda putem zahvata plastične kirurgije. 

Optužena za blasfemiju, poticanje nasilja i mladeži na prijevaru

Zvijezda društvenih mreža zadržana je prema nalogu suda u Teheranu koji se bavi "kulturnim zločinima i moralnom korupcijom", objavila je agencija Tsanim. Suočena je s optužbama za blasfemiju, poticanje nasilja i zaradu neprikladnim metodama, te poticanja mladeži na prijevaru.

Tabar se na Instagramu proslavila još prošle godine nakon objave niza fotografija na kojima se nalazi njezino lice izmijenjeno plastičnom kirurgijom. Pa iako se pisalo da je Tabar prošla čak i 50 zahvata ne bi li što više sličila svom uzoru, holivudskoj zvijezdi Angelini Jolie, Tabar je sve demantirala.

Prošla je niz plastičnih operacija, no i dalje tvrdi da je sve samo šminka i Photoshop

Nedavno je tek prvi puta pokazala kako je ranije izgledala, pa ipak priznala da je popravljala nos, usnice napunila filerima, te da se podvrgnula liposukciji, no i dalje je inzistirala na tome da su fotografije njezinog upalog lica, neprirodno prćastog nosa, te ogromnih usana samo rezultat šminke i korištenja programa za uređivanje foto i video sadržaja.

Na nekim se fotografijama, objavljenim na njezinom profilu, vidi kako nosi hijab preko kose i bijeli zavoj na nosu, što je često viđen prizor na teheranskim ulicama. Plastična kirurgija vrlo je popularna u Iranu gdje se godišnje obave desetci tisuća operacija. Instagram je jedina velika društvena platforma dostupna u Iranu, dok su Facebook i Twitter zabranjeni.

Instagram

Instagram

Iran

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter