KOLABIRAO ZAGREBAČKI JAVNI PRIJEVOZ

Zbog nestanka struje ne voze tramvaji, bijesni građani pješače kućama s posla


Tomislav Kukec
12.10.2017.17:40
Zbog nestanka struje ne voze tramvaji, bijesni građani pješače kućama s posla
Damir Krajac / CROPIX

sažeto

Problem je što su odsječene gotovo sve važne tramvajske linije kroz Zagreb, što je automatski pogodilo i druge dijelove grada


Tomislav Kukec
12.10.2017.17:40

NOVO: Prema posljednjim informacijama, kvar je otklonjen te se javni prijevoz u hrvatskoj metropoli postepeno vraća u normalu.

Nestanak električne energije u širem centru Zagreba uzrokovao je potpuni prometni kolaps. Ne voze tramvaji, ne rade semafori, a interventne službe pokušavaju sanirati kvar. Problem je što su odsječene gotovo sve važne tramvajske linije kroz Zagreb, što je automatski pogodilo i druge dijelove grada. Zagrebački električni tramvaj (ZET) oglasio se priopćenjem.

"Zbog nestanka električne energije u dijelu gradskog središta i na tramvajskim koridorima od centra prema istoku, obustavljen je tramvajski promet Vlaškom ulicom, Maksimirskom cestom, Šubićevom, Zvonimirovom, Branimirovom i kroz Zrinjevac. Na terenu se interventne ekipe koje pokušavaju u što kraćem roku popraviti kvar. Tramvaji voze od Dubrave do Dupca, Ulicom grada Vukovara i kroz Novi Zagreb", napisali su. 

Trenutno nije poznato koliko će otklanjanje kvara trajati, a kolone bijesnih građana pješače kućama s posla. 

Zagreb

tramvaj

ZET

javni prijevoz

struja

električna energija

kolaps

Podijeli članak